EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34056 tot 34060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

73 miljoen jongeren zonder job, geen verbetering in zicht

Dit jaar zouden er wereldwijd 73,4 miljoen jongeren geen werk hebben. Dat is 12,6 procent van de totale bevolking jonger dan 25 jaar. Dat berekende de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO). Bovendien is er geen verbetering in zicht, zelfs niet op langere termijn. De ILO verwacht dat de werkloosheidsgraad nog verder zal toenemen tot 12,8 procent tegen 2018.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Amerikaanse derivatenwaakhond overweegt reguleren Bitcoin

Dat zegt een van de bestuurders van de Commodity Futures Trading Commission tegen Reuters. De commissie zou zich ook over Bitcoins kunnen buigen, omdat deze voornamelijk gebruikt worden om mee te speculeren.

"We kunnen het reguleren als we dat willen. Dat is duidelijk", aldus Bart Chilton van de toezichthouder. "Er is hier potentieel een federale rol weggelegd, en we moeten ervoor zorgen dat alles wat verhandeld wordt goed wordt gereguleerd."

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

‘High-Frequency Trading is levensgevaarlijk’

Charlie Munger is vooral bekend als de rechterhand van Warren Buffett. De man is ook al op jaren en zal dus niet de opvolger zijn waar Buffett voorlopig zo geheimzinnig over blijft doen. Maar Munger staat er om bekend om evenals zijn grote baas ongezouten zijn mening te zeggen.

High-Frequency Trading is levensgevaarlijk, de bankiers zijn wild geworden en ze zijn voor geen centimeter te vertrouwen. Dergelijke woorden zeggen klaar en duidelijk waar hem om gaat. In de jacht op (nog) meer winst zijn de bankiers tot alles en nog wat in staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Overheden gaven 24 miljard teveel uit

De overheid had een tekort van 24 miljard euro, oftewel 4,1 procent van het bruto binnenlands product. Dat blijkt woensdag uit Financieel Jaarverslag van het rijk over 2012.

Eerder berekende ook het CPB dit percentage. Het tekort overschrijdt de EU-norm. Nederland kreeg vorige week van Brussel een jaar uitstel om aan de begrotingsregels te voldoen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

10 redenen waarom Europa het beste continent ter wereld blijft

Je zou het amper geloven dat Europa nog enige rol van betekenis speelt. De eurocrisis komt en gaat in de media, maar ondertussen glijdt het oude continent verder af richting de afgrond. Economische cijfers verslechteren, werkloosheid neemt toe, armoede neemt toe,... Toch vond Express.be nog 10 redenen om aan te nemen dat Europa nog steeds het beste continent ter wereld is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs