Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 34056 tot 34060
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het “Kort nieuws van de dag”

Chavez laat fortuin van 2 miljard dollar na

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Topman Shell voorspelt dat gas of zonne-energie de energiebronnen van de toekomst wordt

Royal Dutch Shell heeft zijn lange termijn voorspellingen voor de energiesector bekend gemaakt. Het voorziet daarin 2 scenario's: het eerste scenario houdt rekening met een grote interventie van de overheid, het tweede scenario voorziet een vrije markt. Maar in beide scenario's is er geen plaats voor olie als 's werelds belangrijkste energiebron.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Duitsers werken steeds meer in het weekeinde

In 2011 werkte een op de vier Duitse werknemers vast of in ieder geval regelmatig op een zaterdag en/of zondag.

Het aantal weekendwerkers is volgens Duitse media de afgelopen jaren sterk toegenomen. Waren het er in 2001 nog 6,7 miljoen, in 2011 waren het er al 8,9 miljoen. Ook het aantal mensen dat in wisseldiensten werkt, is sterk toegenomen, stelt de Duitse regering in een reactie op vragen van de socialistische partij Die Linke.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Worden miljoenenwoningen eindelijk betaalbaar?

Niet alleen de normale en lagere inkomens merken iets van de aanhoudende crisis op de woningmarkt, ook de miljonairs onder ons hebben het 'zwaar'. Want woningen met een waarde van minstens een miljoen daalden ook ruim in waarde in 2012. Bovendien werden er veel minder miljoenenwoningen verkocht dan een jaar eerder.

Bron: deweekkrant.nl
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Zorgen over grote verlaging pensioen

Steeds meer oudere Rotterdammers maken zich zorgen over hun pensioen. Zo ook Willem de Bruin (83), die 49 jaar als sleepbootkapitein bij SMIT werkte. SMIT is overgenomen door Boskalis, die echter de gepensioneerden niet mee wil overnemen. Hierdoor wordt De Bruin flink in zijn pensioen gekort. “Ons caravannetje in Rockanje kan ik nu ook wel opdoeken.”