Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 34061 tot 34065
Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Goud&Zilver Event 2013

Edelmetaal-Info organiseert het Goud&Zilver Event 2013. Dit event zal plaatsvinden op 9 maart 2013 in Vergader en Party Centrum Hotel De Bosrand in Ede.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Italiaanse rente schiet omhoog

ROME - De rente op Italiaanse staatsobligaties is dinsdagochtend fors gestegen. Beleggers vrezen de economische gevolgen van de politieke impasse die in Italië dreigt te ontstaan na de verkiezingen van de afgelopen dagen.

De rente op 10-jarige Italiaanse obligaties klom dinsdag in de eerste handelsminuten van 4,5 procent naar 4,8 procent. Dat is het hoogste niveau sinds begin december vorig jaar.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Italië stemt tegen besparingen, tegen de euro en tegen Europa

‘De overgrote meerderheid van Italianen stemde gisteren tegen de besparingen, tegen de euro en tegen Europa.’ Dat heeft de vice-voorziter van de democratische partij, Enrico Letta, gezegd. ‘Indien deze cijfers worden bevestigd, dreigt een aardbeving, niet enkel in Italië, maar in gans Europa.’

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Goud verliest zijn glans

Afgelopen week was een zwakke week voor commodities. Hoewel goudliefhebbers ons wekelijks beloven dat de echte goudstijging nu op het punt van beginnen staat, lijkt het er meer op dat de grote jongens het goudschip zo langzamerhand aan het verlaten zijn. Het argument dat China flink goud aan het kopen is mag dan valide zijn, er zijn een aantal zwaarwegender argumenten te vinden die een lagere goudprijs voorspellen...

Bron: belegger.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de goudprijs

De goudprijs is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.