Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 34081 tot 34085
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Griekenland vs. Trojka: daar gaan we weer

Here we go again. As we reported yesterday, Greece was due to present to the Troika "how to cut a massive 150,000 public sector jobs: a move which will result in an immediate surge in public unrest, and an exponential jump in strike activity.... Greece is locked in talks with international creditors in Athens about shrinking the government workforce by enough to keep bailout payments flowing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Wat kan goud opnieuw aanvuren?

David Dietze van Point View Wealth Management adviseert beleggers om hun positie in goud niet zomaar te grabbel te gooien, nu dat iedere centrale bank in de wereld alle registers van de monetaire stimulans heeft open getrokken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Dit is Warren Buffett zijn nieuwste tip

Warren Buffett is er altijd als er koopjes te doen zijn, daarin heeft hij zich gespecialiseerd. Recent heeft Buffett een tip van de sluier gelicht over zijn nieuwste vondst: Berkshire Hathaway. Inderdaad, Buffett vindt zijn eigen bedrijf een koopje momenteel, zeker gezien de boekwaarde van Berkshire Hathaway.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Kyle Bass: “Sell JPY, Buy Gold, and go to sleep”

Op een conferentie liet Kyle Bass weten dat de AIG van de wereld terug is. Japan heeft loonsinflatie nodig om uit de problemen te geraken, en dat gebeurt niet. De huidige politiek zal het land definitief in de afgrond storten. De situatie is onhoudbaar en kan niet meer hersteld worden, aldus Bass op 

Bass verdiende een fortuin door te speculeren tegen het Amerikaanse vastgoed en heeft nu grote posities tegen Japan, dat is algemeen geweten. Een van de grootste banken ter wereld heeft Bass gebeld met de vraag om zijn posities te sluiten. Dit was een interessant gegeven zegt Bass, hetzelfde gebeurde ook in 2007, vlak voor de vastgoedzeepbel uiteen spatte.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Economie in de Euro-zone lijdt aan meer dan gewoon maar een griepje

Hoe is de Europese economie er aan toe? Niet goed wanneer we vanmiddag de industriële productiecijfers onder ogen kregen. Die industriële productie is in januari met 0,4 % gedaald en daar had niemand op gerekend. Er was slechts een daling met 0,1 % ingecalculeerd.