EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34086 tot 34090
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

China investeert €13 miljard in bestrijden van vervuiling

De komende drie jaar investeert de Chinese overheid $16 mrd (€12,9 mrd) in maatregelen om de vervuiling in Beijing tegen te gaan.

Om de publieke onrust over de toenemende vervuiling in de Chinese hoofdstad tegen te gaan, investeert de overheid onder andere in het verbeteren van de 1.290 kilometer lange riolering en twintig installaties die afvalwater afvoeren. Daarnaast worden er vijf afvalverbrandingsinstallaties en 47 waterrecyclingfabrieken gebouwd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

De OECD waarschuwt voor een Europese beurzen crash

De OECD ( organisatie voor economische samenwerking en ontwikkeling ) waarschuwt in haar afgelopen woensdag verschenen rapport dat het in Europa wel eens tot een beurzencrash zou kunnen komen. Voor het rapport zie hier. Volgens de OECD geven de huidige Europese beurskoersen niet de realiteit weer en zijn zij sterk opgeblazen. Pas in de zomer van  2014 verwacht de OECD dat de beurskoersen weer kunnen / mogen  stijgen. Nu is het natuurlijk bij elk rapport toch behoorlijk  koffiedik kijken, maar als wij naar het verleden kijken heeft de OECD met de door haar gepubliceerde rapporten vaak gelijk gekregen.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Goud: 7 pro’s en 4 contra’s

Hoe plak je een waarde op goud, dat is niet evident.

Hoe plak je een waarde op goud, dat is niet evident.

The Daily Trade Alert

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Gaan ze ons spaargeld omzetten naar aandelen van de banken?

Volgens Jim Sinclair zijn we in de volgende fase aangekomen om de economie aan te vuren. Quantitative easing heeft zijn kracht verloren, dus moeten de centrale banken iets anders proberen. Daarom dat ze nu proberen het geld van de spaarboekjes weg te jagen in de hoop dat deze in de economie terecht zal komen. Het probleem is dat als dit mislukt, we voor een nieuwe bankencrisis staan omdat de balansen van de financiële instellingen fors verzwakt zullen zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Dit is waarom Amerikaanse aandelen het zoveel beter doen dan de rest

Amerikaanse beurzen zetten record na record neer terwijl de meeste andere beurzen in de wereld blijven sukkelen. In Europa staan de meeste beurzen nog maar 50 % hoger dan het dieptepunt van 2007/2008, de Chinese beurs kan zijn herstel na 4 jaren vagevuur niet doorzetten,... Dit komt voornamelijk doordat de winstcijfers van de Amerikaanse bedrijven zo gezond zijn.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs