EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34091 tot 34095
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

'Knot steunt Dijsselbloem in aanpakken spaarders'

De president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot steunt de het plan om grote spaarders te laten meebetalen aan het redden van hun bank.

De president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot steunt de het plan om grote spaarders te laten meebetalen aan het redden van hun bank.

Dat meldt Het Financieele Dagblad vrijdag. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) kreeg als voorzitter van de Eurogroep kritiek op het laten meebetalen van spaarders bij de twee grootste banken in Cyprus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

OESO: ECB moet geldpers laten rollen

De Europese Centrale Bank moet vanwege de crisis in de eurozone overgaan tot kwantitatieve versoepeling, in navolging van de Federal Reserve en de Bank of England, die voor honderden miljarden aan schuldpapier hebben gekocht met bijgedrukt geld. Dat zegt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Nederlandse economie krimpt harder

De Nederlandse economie is in het laatste kwartaal van vorig jaar met 0,4 procent gekrompen. Dat blijkt uit de tweede raming van het CBS die donderdag is verspreid. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

India zal dit jaar opnieuw meer goud importeren

De vraag naar goud in India zal dit jaar naar schatting hoger liggen dan vorig jaar. De World Gold Council verwacht dat de Indiase goudmarkt dit jaar goed is voor een vraag naar 865 tot 960 ton goud. Dat is bijna een kwart van de wereldwijde goudvraag. India heeft zelf vrijwel geen goudmijnen en moet bijna al het goud importeren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Santelli: ‘Goud is geen goud meer!’

Rick Santelli liet weer eens van zich horen op CNBC. De on-air editor staat bekend voor zijn uitgesproken meningen. Vandaag trok hij van leer over de goudmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs