EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3411 tot 3415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Ondanks positieve berichten blijft Griekenland nog decennia lang economische paria

De Griekse overheid kon afgelopen week positief nieuws kon voorleggen met de goedkeuring van een nieuwe lening door het IMF en een voorzichtige terugkeer naar de kapitaalmarken. De realiteit voor de gewone Griek is echter bijzonder grimmig waarbij 1 op de 3 kampt met de grens van de armoede.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Nieuwe data tonen Russische hulp aan Noord-Korea aan

De situatie in Noord-Korea blijft gespannen en kan mogelijks nog verder escaleren door de oorlogsretoriek van Trump. Nieuwe gegevens zijn echter bijzonder verontrustend waarbij aangetoond wordt dat Rusland de afgelopen jaren op grote schaal het Noord-Koreaanse regime steunde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Deze tiener werd miljonair na een weddenschap met zijn ouders

Erik Finman is 18 jaar oud en miljonair. Niet omdat hij een erfenis heeft gekregen, maar dankzij zijn eigen werk en inventiviteit. Alles startte in 2011 toen hij 12 jaar oud was, en een weddenschap aanging met zijn ouders: indien hij 1.000 dollar zou kunnen omzetten in 1 miljoen dollar, dan zou hij niet naar de universiteit moeten gaan. Dat schrijft The Telegraph.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Atlantisme in crisis: Europese regeringen volgen Amerikaanse Ruslandpolitiek niet meer

Vorige week werden in de Amerikaanse Kamer en Senaat met een overweldigende meerderheid de sancties tegen Rusland verlengd en uitgebreid. Bovendien ziet het er naar uit dat Trump de wet gewoon zal ondertekenen.

Dat is niet naar de zin van de Europese partners, die de gewoonte hebben om in de pas van Washington te lopen, als het op Ruslandpolitiek aankomt. Deze week lieten de Duitse en Finse regeringen zich uitdrukkelijk negatief uit over de verscherpte Ruslandpolitiek van de Amerikanen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

‘ECB moet afwikkelen opkoopprogramma nu al bespreken’

De Europese Centrale Bank (ECB) moet bespreken wanneer de bank wil stoppen met het pompen van grote bedragen in de financiële markten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs