Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 3411 tot 3415
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Arnoud Boot: de Nederlandse overheid stond klaar om hypotheken op te kopen met pensioengeld

Professor Arnoud Boot vertelt in een gesprek met Willem Middelkoop bij Café Weltschmerz dat de Nederlandse overheid klaar stond om de banken te verlossen van de hypothekenzeepbel. Dit zou dan gedaan worden met pensioengeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

In deze jobs verdien je ook goed zonder diploma

Neen, schatrijk zul je met de volgende jobs niet worden, maar wie hard werkt kan er toch een goed belegde boterham mee op tafel krijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Wie wordt er eigenlijk beter van de sancties tegen Rusland?

Voor elke partij betekent het sanctieprogramma tegen Rusland een netto verlies.

De Russen worden geconfronteerd met een tekort aan bepaalde producten, waaronder zuivel, en kunnen dat verlies niet tijdig en niet goedkoop substitueren met andere handelspartners.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

De superrijken bereiden zich voor op het einde van de wereld

‘Preppers’, zo noemen ze in de Verenigde Staten mensen die zich voorbereiden op het einde van de wereld. En ‘preppers’ zijn er steeds meer. De onzekerheid die er heerst in de wereld zorgt ervoor dat de superrijken zich steeds meer voorbereiden. Operaties, geld verstoppen, land of huizen in het buitenland kopen als toevluchtsoord, … er worden zelfs vergaderingen georganiseerd om van elkaar te leren. Weten de superrijken iets dat wij niet weten?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

4 financiële gewoontes van uiterst succesvolle mensen

Afhankelijk van wie je bent, zullen jouw gewoontes je maken of kapot maken. We worden wat we herhaaldelijk doen. (Stephen Covey) Gewoontes zijn ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat we iets doen zonder dat we er bij stil staan. Rijk worden begint dan ook met enkele gewoontes om rijker te worden en niet armer.