Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 3411 tot 3415
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

General Motors schrapt 1.300 banen in Detroit

General Motors (GM), de grootste Amerikaanse autobouwer, gaat bijna de helft van de banen schrappen in zijn fabriek in Detroit. De tweede shift wordt afgeschaft, waardoor 1.300 van de 3.000 banen verdwijnen. Dat heeft GM vandaag aangekondigd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

14 miljardairs die geen diploma hebben

Voor de meeste mensen is het belangrijk om het juiste diploma te behalen. Maar geen diploma wil niet zeggen dat je er niks van gaat bakken. Veel hangt af van jouw motivatie, werkkracht en doorzettingsvermogen. Deze 14 miljardairs bewezen alvast dat je geen diploma nodig hebt om succesvol te worden.

Voor deze miljardairs was geen diploma geen obstakel om te timmeren aan de weg naar succes en rijkdom. Laat het een inspiratie zijn om het maximale uit je leven te halen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

EU wil grenscontrole op goud en geld aanscherpen

De Europese Unie wil de controle op goud en contant geld dat de Europese Unie binnenkomt aanscherpen, zo blijkt uit een nieuw voorstel dat vandaag naar buiten werd gebracht. Volgens de Europese Commissie moet deze maatregel genomen worden om de financiering van terrorisme in Europa te bestrijden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

Cuba wil lening Tsjechie afbetalen met rum

Cuba wil haar schuld aan Tsjechië terugbetalen met rum, een sterke alcoholische drank die van suikerriet gemaakt wordt. Het land leende tijdens de Koude Oorlog geld van Tsjechië, maar heeft geen geld om deze lening van $270 miljoen terug te betalen. Dat bracht de regering op het idee om één van haar exportproducten naar voren te schuiven als alternatief betaalmiddel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

232 miljoen mensen aan het werk in de EU, hoogste cijfer ooit

In het tweede kwartaal van 2016 waren in de hele Europese Unie 232 miljoen mensen aan het werk, en dat waren er nooit meer. "Maar veel werkenden zijn nog arm, wat aantoont dat het niet alleen gaat om het scheppen van banen, maar om het scheppen van kwaliteitsbanen." Dat zegt Europees commissaris voor Werk en Sociale Zaken Marianne Thyssen.