EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34101 tot 34105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Wat is een ounce goud/zilver waard,… als er geen meer is?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd, schrijft een heel interessant stuk op SilverDoctors. Wat is een ounce goud of zilver eigenlijk waard als er geen meer beschikbaar is? Er wordt heel veel gesproken over de tekorten op de fysieke markten, maar de prijzen blijven nog relatief stabiel na de crash. Maar volgens Bill Holter is de wereld van ziek naar terminaal gegaan na Cyprus en de goudcrash.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Is er nog hoop voor de goudmijnaandelen?

Goudmijnaandelen zijn al lang niet meer populair bij beleggers, zelfs voor de goudcrash waren er nog weinigen die geĂŻnteresseerd waren in goudmijnaandelen. De laatste jaren waren bij de slechtste uit de geschiedenis. Is er nog hoop voor de goudmijnaandelen? Volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

EU beëindigt olie-embargo tegen Syrië - Deredactie.be

De beslissing werd genomen in Luxemburg door de 27 Europese ministers van Buitenlandse Zaken. “Door de sancties te versoepelen hopen we op een betere economische ontwikkeling in de gebieden die door de rebellen gecontroleerd worden”, zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle even voor de vergadering. De oppositie zal nu inkomsten kunnen halen uit de export van ruwe olie.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

KBC wil bedienden meer uitbetalen in natura

KBC zoekt naar alternatieven voor het brutoloon van haar bedienden. De bank-verzekeraar bekijkt momenteel of ze een deel van dat loon kan vervangen door een bedrijfswagen. Dat weet de krant De Tijd. Bij KBC verdwenen er vorig jaar 265 jobs. Ook dit jaar zou er een gelijkaardig aantal jobs verdwijnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Chinese moeder klaagt Federal Reserve aan

Een Chinese moeder klaagt de Amerikaanse centrale bank aan, omdat de $250 die ze in 2006 op een bankrekening had gezet nu bijna 30% minder koopkracht zou hebben. De rechtszaak lijkt vooral van symbolische aard, maar het voedt natuurlijk de onvrede over de dollar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs