EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34101 tot 34105
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Banken op Cyprus opnieuw open

De banken op Cyprus hebben om 11 uur (Belgische tijd) hun deuren weer geopend. Ze waren anderhalve week dicht geweest om te voorkomen dat klanten al hun geld van hun rekening zouden halen. Enkele uren voor ze weer opengingen, heerste er op het eiland een gespannen sfeer. Agenten houden de wacht bij de banken. Voor sommige filialen stonden vooral oudere klanten al te wachten. De effectenbeurs blijft nog tot aanstaande dinsdag gesloten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Marc Faber verwacht meer bail-in's zoals in Cyprus

Marc Faber heeft op Bloomberg gezegd dat we rekening moeten houden met meer bail-in's zoals we die in Cyprus gezien hebben. Spaarders en vermogende mensen worden voortaan niet meer ontzien als er een bank gered moet worden. In plaats van de overheid voor alles op te laten draaien moeten de direct betrokkenen eerst pijn lijden. Hij zegt eigenlijk hetzelfde als Dijsselbloem..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

“Alleen een gek wil Italië nog besturen”

Wanneer zal Italië een volwaardige nieuwe regering krijgen? De vraag stellen is makkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. De vrees van de investeerders over Cyprus wordt geleidelijk aan vervangen door een vrees voor Italië, want ook daar loopt het aardig fout.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Een simpel geheim om de winners te kiezen tussen de goud- en zilvermijnen

Sommige beleggers zoals Rick Rule, Doug Casey en Jim Rogers hebben fortuinen verdiend door de juiste mijnen te kopen binnen de grondstofsector. Het is niet iedereen gegeven om die juiste ten-bagger te vinden. Maar een simpel geheim kan je alvast goed op weg brengen om de juiste aandelen te vinden volgens 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Reuters: België komt in de gevarenzone

Reuters brengt een verhaal over België en de precaire situatie van ons land. Het artikel begint met een verhaal over een vrouw die de dag na de geboorte van haar dochter al direct terug aan het werk gaat omdat het zo al zo moeilijk is in België om een bedrijf op te starten en uit te bouwen. België moet beslissen of het bij het sterke Noorden wil behoren of bij het zwakke Zuiden, zegt

. Het kan Duitsland niet volgen en het hervormde nog niet zoals het Zuiden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs