EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34106 tot 34110
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

De prijzen van nieuwe huizen moeten met tientallen procenten omlaag

De prijzen van nieuwe huizen moeten met enkele tientallen procenten omlaag om weer te kunnen concurreren met bestaande woningen. Gemeenten, projectontwikkelaars en bouwers slagen daar onvoldoende in, waardoor de markt voor nieuwbouw nagenoeg blijft stilliggen. Dat zeggen betrokken partijen op de huizenmarkt tegen het FD.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Marc Faber: ‘Zelfs goud gaat je niet redden’

Marc Faber was te gast bij Tom Keene op Bloomberg TV. Hij gaf zijn visie op de markten en Faber is opnieuw behoorlijk negatief op aandelen, mede door oplopende waarderingen, dalende economische indicatoren en een stijgende dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Concurrentievermogen binnen de EU: 1 Belg kost even veel als 14 Bulgaren

Om de ‘concurrentiekracht’ van noodlijdende Europese landen te herstellen zijn ‘structurele hervormingen’ en ‘bezuinigingen’ nodig, wat de ‘arbeidskost’ moet doen dalen. Dat is het verhaal dat we elke dag horen in Europa, maar verder blijft alles bij het oude. Wolf Richter van Testosterone Pit gaat op onderzoek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

De goudmijn en zilvermijn nader bekeken (docu)

Wil je weten hoe een goudmijn of zilvermijn werkt? History Channel maakte er twee interessante documentaires van. Met grote machines, explosieven en chemicaliën wordt het edelmetaal gescheiden van het goud. Een zeer milieuvervuilend proces, dat de laatste jaren overigens steeds schoner geworden is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

'Knot steunt Dijsselbloem in aanpakken spaarders'

De president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot steunt de het plan om grote spaarders te laten meebetalen aan het redden van hun bank.

De president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot steunt de het plan om grote spaarders te laten meebetalen aan het redden van hun bank.

Dat meldt Het Financieele Dagblad vrijdag. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) kreeg als voorzitter van de Eurogroep kritiek op het laten meebetalen van spaarders bij de twee grootste banken in Cyprus.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs