EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34106 tot 34110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Grootste goudrush in China in 20 jaar!

Heeft u ooit op enig moment de vrees gekoesterd dat de sell off bij het goud de Chinese kopers op de vlucht had gejaagd? Niets blijkt minder waar te zijn. Vanzelfsprekend werden de gebeurtenissen op de goudmarkt ook in China op de voet gevolgd. Niemand begreep goed wat er aan de hand was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Morgan Stanley verhoogt forecast ijzerertsprijzen, heeft volste vertrouwen in China

Morgan Stanley verhoogde vanmorgen haar forecast voor de ijzerertsprijzen en dat vanaf het 3de kwartaal. De verhoging is ingegeven door de verwachting dat de vraag naar iron ore in China zal verbeteren. Morgan Stanley heeft dus het volste vertrouwen in China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Column Kees de Kort | Ook weer geen feest

Volgens De Kort moeten we ons realiseren dat de verschillende overheden in verschillende landen er alles aan gedaan hebben. "En een miljoen keer hebben geroepen dat het binnenkort beter gaat", voegt hij eraan toe. Na een korte stilte: "It ain't gonna happen."Toch gaan de koersen op de Europese aandelenmarkt opmerkelijk genoeg omhoog, legt BNR's Paul van Liempt hem voor. De Kort: "Dat is inderdaad heel vreemd. Dat zóu nog kunnen als de bedrijven in staat zijn op een gegeven moment met betere resultaten te komen. Maar daar is óók geen sprake van. Er zijn altijd bedrijven die het goed doen, maar het worden er steeds minder. Er komen steeds meer bedrijven met omzet- en resultatendalingen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Extra Europese monetaire versoepeling op komst

José Manuel Barroso, voorzitter van de Europese Commissie, verklaarde onlangs dat de zware besparingsprogramma's in Europa niet meer werken. Hoewel de besparingen het juiste is wat de landen moeten doen, blijkt de realiteit niet te werken zoals het zou moeten. De besparingsprogramma's hebben hun limieten bereikt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Gartman heeft een boontje voor goud in Yen

De mist over de prijsval bij het goud is nog niet opgetrokken, er wordt over deze merkwaardige gebeurtenis nog altijd druk nagekaart. Dennis Gartman, de bekende uitgever van The Gartman Letter, houdt vol dat de goudprijs in Dollars een bodem heeft bereikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs