EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34121 tot 34125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Met deze PS zijn enkel belastingverhogingen een optie

Dat besluit Trends-hoofdredacteur Johan Van Overtveldt na het PS-congres. Paul Magnette heeft de verkiezingscampagne van zijn partij in gang getrokken door hard van leer te trekken. De belangen zijn dan ook groot in de moeder der verkiezingen in 2014. Volgens Johan Van Overtveldt raakt de PS steeds meer geïsoleerd en hoopt hij dat de Vlaamse partijen niet zwichten voor de socialistische druk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Column Kees de Kort | Minder slecht dan gevreesd

De Kort zegt over de conclusies die worden getrokken in de Chicago Fed National Activity Index, een index waarin 85 deelindeces zijn opgenomen: "De Amerikaanse economische groei zwakt af. De eerste maanden van het jaar, januari en februari, zat er nog wel een beetje beweging in. Maar in maart, begin april, is de klad er echt in gekomen. Dat is ook gewoon zichtbaar in de Chicago Fed National Activity Index."Dan: "Het zwakt weer af. Er komen nu meer minnetjes dan plusjes. Dat betekent dat de richting van de beweging omlaag is. Het wordt minder. Dat is niet leuk, maar het is de realiteit in de VS."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Mogelijke staking bij Nederlandse binnenvaart

Dat liet Sunniva Fluitsma, voorzitster van de Algemene Schippers Vereeniging (ASV), dinsdag weten.

Dat liet Sunniva Fluitsma, voorzitster van de Algemene Schippers Vereeniging (ASV), dinsdag weten.

Ook Nederlandse schippers worden vanwege een teveel aan schepen gedwongen om onder de kostprijs vracht te vervoeren, stelt de belangenbehartiger.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

US Mint start verkoop gelimiteerde Gold Eagle munten

De US Mint accepteert sinds afgelopen week orders voor de nieuwe 2013 serie van 'proof' Gold Eagle munten. Deze munten worden in beperkte oplage geproduceerd door de West Point Mint en hebben een bijzonder hoge afwerkingsgraad. Voor verzamelaars zijn er 20.000 sets van vier munten beschikbaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

6 ‘yellow cabs’ start van elektrisch wagenpark New York

Met de introductie van zes elektrische taxi’s heeft New York de eerste stappen gezet naar een schoon wagenpark. Als de proef slaagt, wil de burgemeester dat in 2020 één op de drie taxi’s elektrisch is.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs