EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34131 tot 34135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

KBC wil bedienden meer uitbetalen in natura

KBC zoekt naar alternatieven voor het brutoloon van haar bedienden. De bank-verzekeraar bekijkt momenteel of ze een deel van dat loon kan vervangen door een bedrijfswagen. Dat weet de krant De Tijd. Bij KBC verdwenen er vorig jaar 265 jobs. Ook dit jaar zou er een gelijkaardig aantal jobs verdwijnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Chinese moeder klaagt Federal Reserve aan

Een Chinese moeder klaagt de Amerikaanse centrale bank aan, omdat de $250 die ze in 2006 op een bankrekening had gezet nu bijna 30% minder koopkracht zou hebben. De rechtszaak lijkt vooral van symbolische aard, maar het voedt natuurlijk de onvrede over de dollar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Crisis tast nu ook hart van de eurozone aan; Duitsland gaat richting recessie

De Duitse economie gaat in recessie. Dat moet blijken uit de Flash PMI (Purchasing Managers Index)  die door onderzoeksbureau Markit wordt gepubliceerd. De PMI zakt voor het eerst in een half jaar onder de 50. Verontrustender is dat alle vier de indicatoren onder de 50 noteren en dat de productie zelfs onder de 48 afklokte.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

'Economische krimp eurozone houdt aan'

De economische activiteit in de eurozone is in april verder gedaald. Dat bleek dinsdag uit cijfers van onderzoeksbureau Markit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Merkel wil dat EU-lidstaten meer soevereiniteit afstaan

Hoewel er achter de schermen hard wordt gewerkt om de wereld te overspoelen met liquiditeiten waardoor de rentevoeten dalen, flakkeren de crisisgesprekken weer op. Angela Merkel heeft vandaag weer wat olie op het vuur gegooid door te benadrukken wat er allemaal op het spel staat als de andere EU-lidstaten niet meewerken. Om een stabiel en houdbaar Europa te creëren, moeten de lidstaten meer macht aan Duitsland geven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs