EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34136 tot 34140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Jim Ricards blijft geloven in goud, geheim ligt bij Fed

In een rapport dat begin april verscheen legden de analisten van Société Générale uit hoe een ‘perfecte’ storm van fundamentele en macro-economische factoren samen aan de basis zouden kunnen komen te liggen van een forse correctie in de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Hans de Geus: 'Het financiële systeem is een tumor'

Hij startte er zijn carrière, maar noemt de financiële sector nu kwaadaardig. 'Hoe kan het dat Wim Kok er bovenop zat en niets deed?'

Hij startte er zijn carrière, maar noemt de financiële sector nu kwaadaardig. 'Hoe kan het dat Wim Kok er bovenop zat en niets deed?'

De volgende crisis Tumor Paradox van de vrijheid Gebleven voor het geld Schulden doorbreken Dijsselbloem gaat vrijuit Wim Kok deed niets Op de as van omgevallen banken Niet door verdienste, maar door genade

Lees verder op intermediair.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Europa plant controle op kleinschalige teelt van fruit en groenten

De Europese Commissie wil land- en tuinbouwers in de toekomst verplichten standaard zaadgoed te gebruiken. Gevreesd wordt dat zeldzame en oude variëteiten amper kans zullen maken op een toelating van Europa en dat de teelt ervan, ook door private tuiniers, strafbaar zal worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

De bokkensprongen van de VIX

De Chicago Board Options Exchange Volatility Index of VIX is zich wat vreemd gaan gedragen. Wekenlang hield de fear index, de VIX drukt uit in welke mate de investeerder zich zorgen maken over de situatie op de beurs van Wall Street, zich relatief koest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Waarop letten bij Chinese aandelen

Lam Yik Fei/Bloomberg

Lam Yik Fei/Bloomberg

Belgische en Nederlandse beleggers blijven graag dicht bij huis als het op beleggen in aandelen aankomt. Toch zijn er ook heel wat beleggers die een deel van hun portefeuille geografisch willen diversifiëren en daarvoor richting groeilanden zoals China kijken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs