Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 34136 tot 34140
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

De lessen van de meester: Ray Dalio

Ray Dalio van Bridgewater Associates is de beste hedge fund manager ter wereld. Er is geen enkel hedge fund dat erin geslaagd is een dergelijke return te realiseren naar de aandeelhouders toe dan dat van Ray Dalio. Het is dus de moeite waard om te luisteren als hij iets te zeggen heeft. Welke lessen kunnen we trekken uit zijn succes?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Wie wil er nog junior miners hebben?

De junior goudmijnen worden verkocht alsof ze niets meer waard zijn. De sell off in de sector is ongezien. Roepen dat we de bodem bereikt hebben is nutteloos, er wordt telkens weer een diepere bodem gevonden. Dit is het segment waar je een sterke maag voor moet hebben en veel engelengeduld wil je er veel geld mee verdienen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Tekort lokale overheden 4,1 miljard

Lokale overheden verwachten dit jaar op een gezamenlijk begrotingstekort van 4,1 miljard euro uit te komen. Dat is 1 miljard meer dan de Europese norm, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Merkel: Besparen, besparen en besparen

Angela Merkel laat er geen gras over groeien. Italiƫ zal moeten besparen, besparen en daarna nog wat besparen. Of de Italiaanse kiezer besloten heeft te stemmen tegen besparingen of niet, voor Merkel telt er maar 1 uitweg uit de schuldencrisis en dat is besparen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Bouwsector vorig jaar flink gekrompen

De bouwsector heeft een zeer zwaar jaar achter de rug waarin de omzet met 7 procent daalde.

Daarmee is de bouw van alle bedrijfstakken het zwaarst getroffen door de economische crisis, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.