EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34136 tot 34140
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Cyprus: Enkele lessen over ons geld en goud

Cyprus is een klein land, maar de redding van Cyprus was dagenlang wereldnieuws. De redding van Cyprus en alles wat er rond gebeurd is, leerde ons alvast enkele belangrijke lessen over ons en geld en over goud. Het is belangrijk om de juiste lessen te trekken zodat we in de toekomst niet meer dezelfde fouten maken. Enkele lessen uit de Cyprus-crisis volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

'Bankbeperkingen Cyprus duren een week'

Klanten van banken in Cyprus kunnen vanaf donderdag in ieder geval een week lang maar beperkt geld opnemen of naar het buitenland brengen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Is dit de volgende Cyprus?

We kregen net een bericht in onze mailbox dat er nieuwe landen in problemen geraken, met name enkele Oost-Europese landen worden nu geviseerd door de markten.

Ook deze landen leefden jarenlang op te grote voet, waardoor bail-outs stilaan onvermijdelijk worden. En u kent het nieuwe recept van Europa inmiddels, bail-outs worden bail-ins!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Wat het domme geld ons nu vertelt

De particuliere beleggers worden wel eens geassocieerd met het "domme" geld. Particuliere beleggers staan erom bekend om in de beurs te stappen rond de top en uit de beurs te stappen rond de bodem, in tegenstelling tot het slimme geld. DeĀ 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Mijnproductie China bereikte in 2012 record van 403 ton

De Chinese goudmijnen draaien op volle toeren. Was het land in 2011 al de grootste producent ter wereld met 355 ton, in 2012 werd zelfs de grens van 400 ton gepasseerd. China verzamelt veel goud, waarvan een deel waarschijnlijk toegevoegd zal worden aan de reserves van de centrale bank.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs