Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 34136 tot 34140
Bron: 360magazine.nl
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

De doorzichtige generatie van Italië

Hoewel Italianen onder de 30 het nog nooit zo moeilijk hebben gehad om een baan te vinden, lijken politici zich daar weinig zorgen om te maken. In aanloop naar de verkiezingen aankomend weekend debateren zij liever over belastingen en pensioenen.

Niemand kan de toekomstige regering ervan beschuldigen haar beloften aan de Italiaanse jeugd niet te zijn nagekomen: er zijn immers niet eens beloften gedaan. De nieuwe kiezers zijn, in elk geval tot nu toe, de grote buitenstaanders van deze verkiezingscampagne. Alsof de politiek een discotheek is en de spierbundels aan de deur hen niet binnen willen laten. Jullie zijn te beschaafd, jongens, dit is geen plek voor jullie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

'Congres VS kan zware bezuinigingen stoppen'

WASHINGTON - De Amerikaanse president Barack Obama denkt dat er een deal kan worden gesloten in het Congres die voorkomt dat vanaf 1 maart omvangrijke automatische bezuinigingen in werking treden in de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Gratis beurstips van ‘Beurs.com’

'Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

3 aandelen uit de goksector met positief momentum

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Kijk op de week

Het kan verkeren zei Bredero. In een week waar de doemberichten over Europa en Amerika weer de kop op steken wordt juist de goudprijs verpletterd. Op enkele dagen tijd ging de goudprijs verschillende procenten lager en het sleurde de goudmijnaandelen en andere grondstoffen in zijn val mee. Maar niet getreurd, niet alles is rozengeur en maneschijn in de Westerse wereld. Goud zal zijn status als toevluchtsoord weer innemen.

Bron: standaard.be
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Frankrijk dreigt voor EU het grootste zorgenkind te worden

In Duitsland is het vertrouwen in de economische daadkracht van de Franse regering van president François Hollande (foto) niet echt groot.

BRUSSEL - De slechte economische cijfers voor Frankrijk stellen de geloofwaardigheid van de Europese Commissie op de proef. De gevolgen kunnen groot zijn voor de hele Europese Unie.