EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34141 tot 34145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Moeten we vrezen voor de Chinezen?

McDonalds, het symbool van het Amerikaanse kapitalisme is ook te vinden in China.

McDonalds, het symbool van het Amerikaanse kapitalisme is ook te vinden in China.

weblog We reizen zeven dagen met de vaste Kamercommissie Buitenlandse Zaken door China. Voor zover bekend zijn we de eerste commissie die China aandoet, zegt de Nederlandse ambassadeur Aart Jacobi in Peking. Ook voor China is een parlementair bezoek bijzonder omdat ze gemiddeld maar twee delegaties per jaar toestaan. De eerste indrukken zijn overweldigend, enorme moderne gebouwen, brede wegen, chique auto's, McDonalds en Starbucks. Verkeerborden in het chinees maar ook in het Engels. Brommers rijden op elektriciteit.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Mijnbouwbedrijven slaan terug!

In de regio Asia Pacific bleef het tot dusver relatief windstil, want op de beurs van Tokyo werd er gisteren vanwege een feestdag niet gehandeld. Hetzelfde gold trouwens voor de beurs van Bangkok. Vandaag is het echter uit met de pret, alle handelaars bevonden zich weer in hun trading pit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

De burgemeester is een miljonair: hoe de corrupte politieke elite Spanje leegroofde

Corruptie was in Zuid-Europa lang de regel eerder dan de uitzondering, maar nu de magere jaren zijn aangebroken, veroorzaken zulke schandalen sociale onrust en wrevel bij de noodlijdende bevolking, aldus Suzanne Daley in de New York Times.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Steeds meer bedienden worden 'ziek' op maandag en vrijdag

Sommige werkdagen zijn verdacht populair om ziek te vallen. Dat merkt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) op in de krant De Standaard. De voorbije vijf jaar is het aantal afwezigheden van één dag, de zogenaamde baaldagen, met 7 procent toegenomen in kmo's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Euro onderuit op zalvende woorden Draghi

Euro onderuit op zalvende woorden Draghi Arne Petimezas - 6 mei 2013, 16:46 ECB-president hint op verdere verruiming monetair beleid.

Euro onderuit op zalvende woorden Draghi Arne Petimezas - 6 mei 2013, 16:46 ECB-president hint op verdere verruiming monetair beleid.

De euro is vandaag stevig gedaald nadat Europese Centrale Bank president Mario Draghi in Rome aangaf dat de ECB weer kan gaan ingrijpen.

Lees verder op deaandeelhouder.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs