Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 34141 tot 34145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Bereidt Spanje ook een confiscatie van het spaargeld voor?

In Spanje werd met klem ontkent dat er een taks op het spaargeld zal komen. Maar in alle stilte werd de Spaanse wet aangepast waardoor het wettelijk mogelijk is om spaargeld te belasten, in de vorige wetgeving was dit nog verboden. Officieel luidt het dat dit een maatregel is om kredietinstellingen te laten betalen voor deposito's. Maar het zet de deur op een kier om effectief de spaargelden te gaan belasten, zoals dat in Cyprus de bedoeling was.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Nigel Farage: Get Your Money Out

In onderstaande video reageert Nigel Farage voor het eerst op de farce in Cyprus. Zijn statement is kort en bondig: 

Get Your Money Out en 

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Goud na olie belangrijkste exportproduct VAE

Gouds was na olie het belangrijkste exportproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek goud in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor goud in de regio.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

US Mint verkoopt recordhoeveelheid Silver Eagles deze week

De US Mint verkocht afgelopen maandag een recordhoeveelheid van 638.500 Silver Eagles door de problemen in Cyprus. Net als er een run is ontstaan naar fysiek goud, is de vraag naar fysiek zilver mee geëxplodeerd deze week.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

China: symptomen financiële crisis

Net nadat de Chinese economie een rebound wist voor te leggen, dreigen er andere donkere wolken aan de horizon. China vertoont enkele gelijkaardige symptomen die Amerika in 2008 in een diepe financiële crisis heeft geduwd. Er duiken steeds meer alarmerende geruchten de kop op die de tweede grootste economie ter wereld zwaar kan aantasten zegt