EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34141 tot 34145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Olie rond de Orinoco

Een eenvoudig quizvraagje: welk land heeft de grootste bewezen oliereserves ter wereld? Haha, ik had u liggen, dat was helemaal geen eenvoudige vraag. De eeuwige oliegigamacht Saudi-Arabië voert namelijk niet langer de lijst aan. De voorbije jaren schoot Venezuela als een komeet naar omhoog, van de zevende plaats tien jaar geleden tot helemaal bovenaan nu. Hoe komt dat? En waarom is dat eigenlijk belangrijk?

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Valt de wereldeconomie langzaamaan uit elkaar?

De vooruitzichten voor de wereldwijde economie ogen weinig positief. Dat is de conclusie van het boek 'The Great Deformation' van auteur David Stockman, destijds budgetdirecteur van voormalig Amerikaans president Ronald Reagan. Volgens Stockton moet rekening gehouden worden met een zware instorting van het economische systeem. Toch is de toekomst volgens de Amerikaanse financiële analist Michael Sivy minder negatief gekleurd dan algemeen wordt aangenomen. Alle belangrijke factoren wijzen er volgens de analist op dat er op termijn opnieuw op een belangrijke economische groei zal kunnen worden gerekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Na uw belasting geld, uw spaargeld en nu ook uw pensioen!

There is no truth, there is no purity, there is no God…

There is no truth, there is no purity, there is no God…

Dat graaiers de ogen nooit vol hebben dat wisten we natuurlijk al wel, maar tot nu toe deden ze het graai werk altijd een beetje in de schaduw. Na Cyprus is hier geen sprake meer van en wordt er open en bloot gespeculeerd over wat er allemaal bij elkaar gegraaid zou kunnen worden en daarbij wordt nu dan eindelijk ook de pensioenpot bijgesleept dankzij het nieuw gesloten sociaal akkoord!

Lees verder op kraventology.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Frits Wester: De verwarring is compleet

Veel duidelijkheid heeft het debat over het sociaal akkoord nog niet gebracht. "Het is chaos op dit moment als het gaat om de interpretaties van het sociaal akkoord", zegt politiek commentator Frits Wester.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Werkelijke reden achter de daling van goud

Het is een beetje achterhaald om nu nog te spreken over grote daling in de goud- en zilverprijs, terwijl die zich zo duidelijk al heeft afgetekend. De waarde van de reserves van de centrale banken is door de goudcrash met maar liefst $560 miljard gedaald.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs