EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34146 tot 34150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

VK: bankiers krijgen belastingvoordeel

93 employees at the state-backed RBS bank who are paid over £1m will get a combined tax cut of £6.2m, Labour figures showed. Photograph: Andy Rain/EPA

Hundreds of millionaires working in Britain's banks will save an average of almost £54,000 when the top rate of tax is cut this weekend, according to figures compiled by the Labour party.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

'ING helpt Indonesische miljardair belasting te ontduiken'

Eddy William Kutuari staat aan het hoofd van Wings, een van Indonesiërs grootste producenten van zeep en schoonmaakmiddelen. Zij Mie Sedaap is het op een na best verkochte bami-merk van Indonesie. Kutuari heeft een geschat vermogen van 1,6 miljard euro.

Lees verder op indoweb.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Broodopstand of bankroet: Egypte staat voor barre economische keuze

It was a perilous time for Egypt. The International Monetary Fund (IMF) was demanding subsidy cuts in exchange for a loan Egypt’s leaders desperately wanted. So they complied, cutting subsidies on the bread, cooking fuel, and gasoline average citizens relied on to live.

Within hours, workers were pouring off the docks in the Suez Canal zone and Alexandria and out of the factories in the Nile Delta, and attacking symbols of the government everywhere – furious about the sudden rise in the price of daily staples.

Lees verder op stratrisks.com
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

Marc Faber over centrale banken, goud en kunst

Hieronder, via Goudvergelijken.nl, de meest actuele podcast van GoldMoney. Marc Faber, bekend van zijn Boom, Gloom and Doom Report, is te gast en praat onder andere over geldcreatie, centrale banken, bezittingen, goud en kunst. Het feit dat steeds minder mensen de banken vertrouwen, baart Dr. Doom zorgen. Hij denkt dat overheden in de toekomst zich steeds vaker tot de burger gaan richten, zoals we ook hebben gezien in Cyprus. De banken zelf ondervinden afgelopen tijd overigens veel problemen, de oorzaak is schijnbaar cyberterreur. Internetbankieren en iDeal deden het niet, er stonden rare bedragen op rekeningen, en betalingen konden niet worden verwerkt. Vooral de ING heeft last van blackouts en ondanks dat de bank vrijdag liet weten dat de problemen waren verholpen, gaan de zogenoemde zogenoemde DDoS-aanval zaterdag gewoon door.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013

ING en ABN Amro genoemd in 'offshore-leaks'

ING en ABN Amro blijken voor te komen op een gelekte lijst van mensen en bedrijven met geld op geheime rekeningen in belastingparadijzen, ook wel 'offshore-leaks' genoemd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs