Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 34146 tot 34150
Bron: Cassandraclub
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

NAVO-bommen doden nog altijd Afghaanse vrouwen en kinderen

Eerder deze week voerden NAVO-vliegtuigen een bombardement uit in de provincie Kunar in Afghanistan.

Bij dat bombardement werden 4 vrouwen en 5 kinderen gedood. Het 10e slachtoffer was een man, maar ook gewoon een onschuldige burger.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Grenzen aan de groei van het internet

Je had het zelf kunnen bedenken: ook het internet kan niet blijven groeien.

Het dataverkeer groeit harder dan de infrastructuur en loopt spaak. Eén expert denkt dat slimmer databeheer een oplossing kan zijn.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Autoverkoop in Europa blijft dalen

De economie van de eurozone krimpt.

Dat merk je aan de winkelverkopen, aan de industriële productie, aan de oplopende werkeloosheid en ook aan de autoverkoop.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

Moody's verlaagt rating Groot-Brittannië tot AA1

De Amerikaanse kredietbeoordelaar Moody's heeft vandaag de status van Groot-Brittannië verlaagd van ratingklasse AAA, de topnotering, tot AA1. Moody's ziet op korte termijn slechts zwakke vooruitzichten voor de groei van de Britse economie. De ratingverlaging is te wijten aan de zwakke conjunctuur en de stijgende schuld, zo deelde de kredietbeoordelaar vandaag in Londen mee.

Bron: 360magazine.nl
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

De doorzichtige generatie van Italië

Hoewel Italianen onder de 30 het nog nooit zo moeilijk hebben gehad om een baan te vinden, lijken politici zich daar weinig zorgen om te maken. In aanloop naar de verkiezingen aankomend weekend debateren zij liever over belastingen en pensioenen.

Niemand kan de toekomstige regering ervan beschuldigen haar beloften aan de Italiaanse jeugd niet te zijn nagekomen: er zijn immers niet eens beloften gedaan. De nieuwe kiezers zijn, in elk geval tot nu toe, de grote buitenstaanders van deze verkiezingscampagne. Alsof de politiek een discotheek is en de spierbundels aan de deur hen niet binnen willen laten. Jullie zijn te beschaafd, jongens, dit is geen plek voor jullie.