Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 34176 tot 34180
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Gaat Gazprom Cyprus uit de nood helpen?

Volgens zakensite Quartz heeft Gazprom aangeboden om Cyprus uit de nood te helpen in ruil voor de rechten op de gasvoorraden van Cyprus. Gazprom is volledig in handen van de Russische overheid. Is dit de manier waarmee de Russen een tegenzet voorbereiden?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

JP Morgan wint rechtszaak over manipulatie zilverprijs

JP Morgan heeft de rechtszaak gewonnen die een groep beleggers had aangespannen tegen de bank. De beleggers verdenken JP Morgan van prijsmanipulatie, door de markt op gezette tijden te overspoelen met zilvercontracten. De aanklagers konden volgens de rechter onvoldoende duidelijk maken dat JP Morgan de zilverprijs structureel laag houdt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Nieuwbouw VS in februari gestegen door seizoenseffecten

Vandaag maakte het Amerikaanse bureau voor de statistiek nieuwe cijfers bekend over de huizenmarkt. Het aantal nieuw gebouwde woningen kwam in februari op jaarbasis uit op 917.000, weliswaar na siezoenscorrectie. Zonder correctie was het cijfer lang neit zo indrukwekkend...

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

'Spaarheffing Cyprus niet in andere landen'

De heffing op Cypriotische spaartegoeden zal niet worden herhaald in andere eurolanden. In Cyprus is de heffing volgens minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) ''onvermijdelijk''.

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

'Cyprus belast spaartegoeden onder 20.000 euro niet'

De banken in Cyprus zijn gesloten om een bankrun te voorkomen - Foto: EPA

Cyprus wil spaartegoeden van minder dan 20.000 euro vrijstellen van de heffing die deel uitmaakt van het noodpakket voor het land. Een heffing op spaartegoeden tussen 20.000 en 100.000 euro blijft 6,75 procent en op bedragen daarboven 9,9 procent.