Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 34176 tot 34180
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Benzineprijs in Groot-Brittannië naar record door zwakke munt

Door de waardedaling van het Britse pond is de benzineprijs in Groot-Brittannië sterk gestegen. In iets meer dan een maand tijd is de prijs voor het vullen van een 50 liter tank benzine met £3 gestegen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Amerikaanse goudvoorraad gecontroleerd en goedgekeurd

Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft de goudvoorraad in de kluis van de New York Fed onlangs weer laten controleren. Uit een selectie van 367 goudstaven kwam naar voren dat het goud in orde was, bij drie baren was de zuiverheid zelfs hoger dan in de boeken stond.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Daar gaan de Chinese huizenprijzen weer…

De regering in Beijing heeft nieuwe maatregelen moeten treffen om een oververhitting van de vastgoedmarkt te voorkomen. De lokale autoriteiten kregen orders om de speculatie tegen te gaan. Die orders zijn zeker geen overbodige luxe, want de Chinese huizenprijzen stegen in het hoogste tempo in 2 jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Duits ondernemersvertrouwen stijgt vierde maand op rij

Het Duitse ondernemersvertrouwen is in februari onverwacht sterk gestegen. Het is de vierde toename op rij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Zilverprijs van $ 26 is een fantastisch instapmoment

De recente sell-off bezorgde de zilverprijs een slecht technisch plaatje. Onderstaande grafieken komen van Jesse Colombo

(@TheBubbleBubble) en laat zien dat de weg open ligt naar een zilverprijs van $ 26. Dit zou een fantastisch instapmoment zijn. Mogelijk wordt die weerstand nog een laatste keer getest vooraleer de rit naar boven te hervatten.