Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 34176 tot 34180
Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

De griezeligste grafiek van Europa is alweer enger geworden

In de zuidelijke landen groeit een hele generatie op die geen werk heeft. Maand na maand stijgt het aantal jongeren dat niet mee mag doen. Het doet denken aan de jeugdwerkloosheid in de Arabische wereld, die tot de Lente leidde.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Gouden handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland

De gouden handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland. In het referendum over strengere regels voor bonussen en vertrekpremies tekent zich een duidelijke meerderheid af voor invoer daarvan. De eerste resultaten laten zien dat 70 procent voor strengere regels is.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Brusselse werkloosheid blijft boven 20 procent

Het Brussels hoofdstedelijk gewest telde eind februari 107.893 niet-werkende werkzoekenden. Daarmee komt de werkloosheidsgraad uit op 20,4 procent, zo deelt het Brusselse arbeidsbemiddelingsbureau Actiris mee.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

75.000 West-Europese banen bedreigd bij toeleveranciers autobedrijven

Bij de autotoeleveranciers in West-Europa, waar circa 750.000 mensen werken, kan in de komende drie tot vier jaar een op de tien banen verdwijnen. Dat staat in een studie van het adviesbureau Roland Berger, waarover de gespecialiseerde website Automobilwoche bericht.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

'Stimuleren economie nu belangrijker dan begrotingstekort'

Een grote meerderheid van de kiezers, bijna tachtig procent, acht het belangrijker dat de economie wordt gestimuleerd dan dat het begrotingstekort onder de drie procent komt.

Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond. Ook denkt een vergelijkbare meerderheid dat het nog jaren zal duren voordat de economie weer herstelt.