Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 34196 tot 34200
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013

Honderd banen bedreigd bij TP Belgium in Molenbeek

Callcenter Teleperformance Belgium (TP Belgium) in Molenbeek wordt met een sluiting bedreigd. Tijdens een vergadering kondigde de directie vandaag aan zich niet verder garant te stellen voor de Belgische vestiging. Dat meldt de socialistische bediendevakbond BBTK in een persbericht.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

De bitcoin wordt mainstream betaalmiddel - maar wat is het eigenlijk?

Een gedecentraliseerde munteenheid die alleen maar in waarde stijgt en immuun is voor inflatie: het klinkt als een utopie. Maar hij bestaat allang: de bitcoin (BTC). Deze digitale munt is vooral de laatste maanden flink in waarde gestegen, en steeds meer diensten en bedrijven accepteren de BTC als geldig betaalmiddel. Sinds kort is er ook een heuse bitcoin-bank. Het is duidelijk: de bitcoin wordt langzaam maar zeker mainstream. Vijf vragen over deze digitale valuta.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Beurs eindigt week in schoonheid

Sterke jobcijfers in de Verenigde Staten stuurden de Amerikaanse aandelen vandaag nog maar eens de hoogte in. Ook in Europa waren de beurzen goed op dreef en in Brussel, waar Delhaize de pan uitswingde, won de Bel20 1,16 procent op 2.632,52 punten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Fitch verlaagt Italiaanse rating

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de kredietwaardigheid van Italië met een stap verlaagd, van 'A-' naar 'BBB+'. De vooruitzichten zijn negatief.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Kredietbeoordelaar Fitch verlaagt waardering Italië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating van Italië verlaagd van A- naar BBB+.

Het is voor het eerst dat een ratingbureau de kredietwaardigheid van Italië verlaagt sinds de parlementsverkiezingen eind februari. Die hebben geen duidelijke meerderheid opgeleverd in de Senaat.