EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34196 tot 34200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Daar is Jim Cramer weer: ‘Geloof de naakte cijfers niet’

Er kan op de beurs van Wall Street niets gebeuren of Jim Cramer heeft er zijn zegje over. Deze ex-handelaar blijkt over een speciaal talent te beschikken: hij kan ernstige zaken vertellen op een manier dat het bijna show business wordt. Met grote gebaren en een ongelooflijke mimiek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Recordaantal werkzoekenden in Frankrijk

Een recordaantal van 3,225 miljoen Fransen zat in maart onvrijwillig zonder werk, bijna 37.000 meer dan een maand eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Cyprus versoepelt betalingslimieten

Cyprus heeft de beperkingen op het betalingsverkeer die vorige maand werden ingesteld om een bankrun te voorkomen, versoepeld. Dat liet het ministerie van Financiën van de eilandstaat donderdag weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Strateeg Société Générale verwacht goudprijs van $10.000

Strateeg Albert Edwards van Société Générale verwacht dat de goudprijs zal stijgen naar meer dan $10.000. Dat zal het gevolg zijn van het monetaire stimuleringsbeleid van centrale banken. Edwards blijft van mening dat dit beleid op de lange termijn voor inflatie zal zorgen, waardoor de goudprijs de weg omhoog zal vinden. De rente op Amerikaanse Treasuries ziet Alberts dalen tot beneden de 1%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Goudprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

De goudprijs zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De goudprijs is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek goud stuwt de premies en de levertijden verder op.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs