Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 34211 tot 34215
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Apple heeft patenten voor 'iWatch'

Het wordt steeds waarschijnlijker dat Apple met een horlogeachtig apparaat komt. AppleInsider heeft patentaanvragen ontdekt waarin de iPhone-maker spreekt over een oprolbaar apparaat dat om de arm kan worden gedragen. De bijgeleverde tekeningen laten weinig twijfel bestaan dat het om een horloge zou gaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Is de correctie in de zilvermarkt eindelijk voorbij?

De zilverprijs is de laatste drie maanden fors onderuit gegaan. Vooral deze week ging het hard naar beneden. Gisteren werd een recordvolume aan zilvercontracten verhandeld. Mogelijk is dat een aanwijzing dat we de grootste daling achter de rug hebben.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Tien regels voor beleggers van Bob Farrell

Bob Farrel presenteert een lijst van tien regels die de belegger moet onthouden om succesvol te zijn op de beurs. Het lijken open deuren, maar slechts weinig beleggers weten de daad bij het woord te voegen. Bijgevoegd zijn een aantal interessante grafieken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Amerikaanse banksector 170 % van bbp

The Huffinton Post laat weten dat de totale grote van de Amerikaanse banksector 170 % van het Amerikaanse bbp bedraagt. Dit is veel groter dan werd aangenomen. Ze komen aan dit percentage door de strenge globale boekhoudregels in acht te nemen in plaats van de Amerikaanse boekhoudregels.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Nieuw-Zeeland volgende kandidaat ‘Currency Wars’: “Kiwi-dollar moet worden gestopt”

In ‘Currency Wars’ zijn er winnaars en verliezers, hoewel het onderscheid tussen beiden niet altijd even makkelijk te maken is. Kan iemand een winnaar worden genoemd die er in slaagt om de eigen nationale munt bij wijze van spreken de strot om te wringen?

Enfin, niemand wil in het kamp van de verliezers zitten, ook Nieuw-Zeeland niet. De gouverneur van de Nieuw-Zeelandse Reserve Bank Graeme Wheeler haalde gisteren zwaar uit naar de speculanten met een forse uitspraak als “the kiwi is not a one-way bet”.