Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 34211 tot 34215
Bron: niburu.co
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

De oplossing voor de wereldwijde crisis (video)

Waar menig weldenkende het wel mee eens kan zijn is dat de manier waarop de economieën zich ontwikkelen weldra tot een desastreuze ramp zal leiden.

Mensen wereldwijd zullen dit niet lang meer accepteren en dus is nu de tijd gekomen om ons als eenheid te verenigen tegen een buitenaardse dreiging.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Chinese oliereus gaat properdere benzine maken

China National Petroleum Corp (CNPC), het grootste energieconcern van China, trekt 15 miljard yuan (1,85 miljard euro) uit om de kwaliteit van zijn benzine te verbeteren. Dat maakte de topman van het staatsoliebedrijf bekend.

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Rehn waarschuwt voor exit Cyprus uit euro

Volgens Rehn zijn alle landen in de eurozone even belangrijk en relevant voor het monetaire systeem, ongeacht de omvang van een lidstaat. Hij bekritiseerde daarmee de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble. Schäuble had juist twijfels geuit of het kleine Cyprus wel van belang is voor de eurozone. Maar volgens Rehn zijn de financiële markten gekalmeerd door de belofte van de eurozone om alles te zullen doen om het blok in stand te houden en mag dat succes niet in gevaar worden gebracht.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Gebruiken JP Morgan en de FED dezelfde kluis?

Het gebouw van JP Morgen waaruit de kluis benaderd kan worden is gebouwd recht tegenover het hoofdkantoor van de FED. Nu is dat opzich nog niet heel erg spannend, maar de kluis van JP Morgan bevindt zich diep onder de grond tegen de diepste steenlagen van Manhattan. Door middel van allerlei technologie wordt ervoor gezorgd dat grote hoeveelheden goud veilig liggen opgeborgen.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

De griezeligste grafiek van Europa is alweer enger geworden

In de zuidelijke landen groeit een hele generatie op die geen werk heeft. Maand na maand stijgt het aantal jongeren dat niet mee mag doen. Het doet denken aan de jeugdwerkloosheid in de Arabische wereld, die tot de Lente leidde.