EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34226 tot 34230
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Geld bij de grote banken is nu ook niet meer veilig

Volgens Jim Sinclair is QE alive and kicking. De redding van Cyprus is een goede zaak voor de euro, maar het heeft de wereld geen dienst bewezen. De regeling omtrent de redding is ook nog onzeker. Er is afgesproken hoe ze Cyprus gaan redden, maar er is niet bepaald hoe ze daar gaan geraken. Ook blijkt uit de afgelopen week dat een dreiging om de euro te verlaten toch voldoende blijkt te zijn om de anderen over de streep te trekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Geldhoeveelheid versnelt naar parabolische toestanden

True Money Supply (TMS), de hoeveelheid geld in de economie dat beschikbaar is voor direct gebruik, plus de 

True Money Supply (TMS), de hoeveelheid geld in de economie dat beschikbaar is voor direct gebruik, plus de 

excess reserves, reserves die een bank aanhoudt boven de vooropgestelde reserve door de centrale bank, is de geldhoeveelheid die volgens de Austrians kan worden onttrokken zonder voorafgaande kennisgeving.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

EU heffing op Chinese zonnepanelen kost tienduizenden banen

Binnenkort neemt de Europese Commissie een belangrijke beslissing over anti-dumping maatregelen tegen Chinese zonnepanelen. Dat zal gevolgen hebben voor de  hele zonnepanelen industrie. Hoewel de publicatie over te nemen maatregelen pas begin juni plaatsvindt, wordt een interne beslissing de komende weken al verwacht.

Lees verder op duurzaamnieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Huur studentenkamer straks onbetaalbaar?

Cijfers over 2012 laten opmerkelijke ontwikkelingen zien op het gebied van studentenhuisvesting. Het aanbod aan studentenkamers steeg fors terwijl ook de gemiddelde huurprijs is toegenomen. Maar kijken we naar de huurprijs per vierkante meter, dan zien we juist dat deze is gedaald. Hoe zit het nou precies?

Lees verder op kamers.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Ouderen in problemen door fors hogere zorgbijdrage

Veel ouderen zijn geschrokken van de fors hogere zorgbijdrage (AWBZ) die zij vanaf dit jaar moeten betalen voor het verblijf in een verzorgings – en verpleeghuis. Vanaf 1 januari van dit jaar wordt de zorgbijdrage voortaan ook over het vermogen berekend. Hierdoor kunnen ouderen in de financiële problemen komen.

Lees verder op rijnstreekbusiness.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs