EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34236 tot 34240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Chinese bedrijven doen meer investeringen is de VS

Chinese bedrijven doen steeds meer investeringen in de VS. Niet alleen doen ze meer overnames, ook bouwen ze vaker nieuwe fabrieken. In de afgelopen vijftien maanden ging er meer geld gemoeid met overnames en investeringen dan in de voorgaande elf jaar samen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Grote stierenmarkt voor agrarische grondstoffen nog steeds in volle gang… hier zijn de bewijzen!

Onderstaande grafieken van sojabonenmeel, maïs en tarwe laten een sterke technische gelijkenis zien. Na decennia lang een vlakke prijs te kennen, zijn de prijzen de laatste jaren omhoog geschoten. Het ziet er naar uit dat er nu een consolidatieperiode aangebroken is. Als de prijzen deze consolidatieperiode opwaarts doorbreken, is het hek van de dam voor een forse verderzetting van de huidige positieve trend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Helft Belgische CFO's plant personeelsinkrimping tegen 2014

Tegen een achtergrond van aanhoudende economische onzekerheid verwacht 49% van CFO’s in ons land dat het personeelsbestand van hun organisatie tegen 2014 zal inkrimpen; 11% voorspelt een afslanking van het personeel met meer dan 5%. Het optimisme is gedaald, het business klimaat blijft onvoorspelbaar en een kwart van de CFO’s verwacht niet dat de groei zal terugkeren vóór 2015. Defensieve strategieën blijven het dominante thema.  Dat blijkt uit de driemaandelijkse CFO-enquête van Deloitte Belgium, die tussen 13 maart en 3 april werd uitgevoerd bij 63 bedrijven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

'EU wil heffing op Chinese zonnepanelen'

Europees commissaris Karel De Gucht (Handel) wil de import van zonnepanelen uit China gaan belasten. Op die manier wil hij Europese producenten beschermen, zo meldden bronnen rond het besluitvormingsproces vrijdag aan persbureau Reuters.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Spotprijs voor goud binnenkort niet meer van belang

De spotprijs of papieren prijs voor goud is al vele jaren de benchmark voor goud. Maar dit zal niet lang meer duren, de fysieke goudprijs zal de plaats innemen. De goudcrash was een poging om de fysieke vraag te ontmoedigen, maar het heeft een averechts effect teweeg gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs