Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 34241 tot 34245
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Consumentenvertrouwen op historisch dieptepunt

AMSTERDAM – Het consumentenvertrouwen is in februari naar een historisch dieptepunt gedaald.

Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het vertrouwen is met 9 punten gedaald naar -44, het laagste niveau sinds april 1986.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Werkloosheid sterk opgelopen

DEN HAAG - De werkloosheid in Nederland is in januari sterk opgelopen. Vorige maand zat 7,5 procent van de beroepsbevolking zonder werk, tegen 7,2 procent in december.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Werkloosheid Nederland steeg in januari naar 7,5%

De werkloosheid in Nederland is gestegen naar 7,5%. De afgelopen drie maanden kwamen er maandelijks gemiddeld 19.000 werklozen bij. Er zijn nu 592.000 werklozen volgens het CBS.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

'Beurstop slaat alarm over energiekosten'

AMSTERDAM - De top van het Nederlandse bedrijfsleven slaat alarm over de oplopende kosten voor energie. Verfbedrijf AkzoNobel, speciaalchemiebedrijf DSM en olie- en gasconcern Shell luiden de noodklok, schrijft De Telegraaf donderdag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Openbaar vervoer verstoord in heel Vlaanderen door betoging vakbonden

De vakbondsactie tegen de loonstop van de federale regering verstoort vanochtend de dienstverlening van De Lijn in heel Vlaanderen. Globaal genomen wordt ongeveer twee derde van de ritten uitgevoerd. Op een aantal stadsnetten en bij de Kusttram is het aanbod ernstig verstoord. Dat meldt de vervoermaatschappij. Bij de MIVB in Brussel is de hinder nog het grootst met 4 op 5 afgeschafte diensten.