Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 34241 tot 34245
Bron: Plusonline.nl
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Pensioen gemiddeld 6,3 procent minder waard

De Nederlandse Bank heeft gisteren laten weten dat het in pensioenland niet alleen kommer en kwel is. Goed beschouwd zijn er meer fondsen die wel dan niet hebben geïndexeerd. Wel daalde de waarde van de pensioenen de afgelopen jaren met gemiddeld 6,3 procent. Indexeren van het pensioen is het aanpassen aan inflatie.

[...]

Bron: youtube.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Beppe Grillo over de banken en goud (1998)

Beppe Grillo is a comedian, blogger turn politician who is causing a lot of distress in the fake facade of the monetary system in Europe. After watching this video, you know why.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

“US al in recessie, alleen weten de Amerikanen het nog niet”

De economische indicatoren in de US gaven de afgelopen weken enige tekenen van verbetering te zien, wat zich trouwens weerspiegelt in het uitgelaten gedrag van de beurs op Wall Street. Inderdaad, de recordregen van de Dow Jones is gebaseerd op een economische basis.

Geen vuiltje aan de lucht dus, ware er niet de boodschap die ECRI Co-Founder en Chief Operations Officer Lakshman Achuthan donderdagavond de wereld instuurde. Achuthan loopt het risico als een pretbederver te worden beschouwd na zijn verklaring dat de US zich – u leest het goed – al in een recessie bevinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Roubini: er komt een schokgolf over de markten eind dit jaar

Een belastingverhoging voor de rijken en verminderde uitgaven van de overheid zullen het economisch herstel energieprijzen teniet doen. Dit zal een grote schokgolf over de markten sturen tegen het einde van door een stijgende vastgoedmarkt en dalende dit jaar, zegt Nouriel Roubini op ...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Dow Jones kan weer naar de 36.000

In 1999 publiceerden de economen Hassett en Glassman een boek waarin ze de voorspelling deden dat de Dow Jones naar 36.000 punten zou gaan. Ze zaten er gigantisch naast, maar durven nu opnieuw naar de voorgrond te treden met het omstreden koersdoel van 36.000 punten.