EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34241 tot 34245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

EC verwacht maar zeer kleine groei Eurozone

De economie van Europa is nog lang niet op stoom. De Europese Commissie (EC) verwacht voor dit jaar slechts een groei van 0,4% en voor 2014 een plusje van 1,2%. Eerder voorspelde de EC nog een groei van 1,4% in 2014.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Grafiek: Waar is de goudbubbel?

Vaak spreekt men over een bubbel in goud, omdat de prijs al zo lang gestegen is zonder een noemenswaardige correctie. Ook achten velen het nog steeds irrationeel om goud te kopen. Deze grafiek laat zien dat goud nog lang geen bubbel is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Meer dan zestig doden door instorten goudmijn

In Darfur zijn naar schatting zestig mijnwerkers om het leven gekomen door het instorten van een goudmijn. In de regio zijn veel kleinschalige ambachtelijke mijnen, waar men minder oog heeft voor de veiligheid. Soedan produceerde vorig jaar 41 ton goud en verwacht dit jaar 50 ton goud uit de grond te halen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Wat leert het recente verloop van de goudkoers?

Naar verluidt heeft de recente sterke correctie van het goud tot een boom geleid bij de juweliers in Hongkong: hun klanten gaan er dus van uit dat de daling slechts tijdelijk is en dat er ‘gouden zaken’ te doen zijn. Uit de jarenlange, indrukwekkende stijging van de goudkoers en de geleidelijke en vervolgens brutale correctie in de voorbije weken kunnen tal van lessen worden getrokken, ook (en misschien vooral) voor de belegger die niet in goud zit.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Geeft de Fed een hint met het nieuwe briefje van $ 100?

De Federal Reserve heeft eindelijk het nieuwe briefje van $ 100 voorgesteld. Het nieuwe briefje zal in omloop komen op 8 oktober. De nieuwe design bevat onder andere een gouden inktpot en het getal 100 staat ook in goud geschreven. Wil de Federal Reserve daar iets mee zeggen?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs