EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34246 tot 34250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet goud

Hier leest u meer dan alleen het dagelijkse nieuws en haar achtergronden. Onze redacteuren zijn geen spreekbuis maar leggen hun eigen mening naast het nieuws. Ook uw mening uw mening telt op www.marketupdate.nl.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Europeaan verliest met 'duizelingwekkende snelheid' vertrouwen in de EU

Het vertrouwen van de burger in de Europese instellingen heeft in de zes grootste EU-landen een dieptepunt bereikt. Dat blijkt uit de Eurobarometer die door de Britse krant The Guardian wordt gepubliceerd. De krant zelf heeft het over ‘een duizelingwekkende daling’. Zo gaat het in Spanje in vergelijking met vijf jaar geleden om een verdriedubbeling van het aantal mensen dat zegt niet geneigd te zijn de EU te vertrouwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Is zilver een beter betaalmiddel dan goud?

Zit David Morgan op het juiste spoor als hij zegt dat zilver een beter alternatief betaalmiddel zou zijn dan goud? Als het gaat om alternatieve betaalmiddelen dan wordt er gewoonlijk als logische keuze geschreven dat goud dit zou moeten zijn. Maar volgens Morgan zou dit, als het aankomt op gebruik als wettelijk betaalmiddel, zilver moeten zijn. En als argumenten haalt hij aan dat:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Oppositie eist duidelijkheid over gat in begroting

De oppositiepartijen in de Tweede Kamer eisen snel duidelijkheid over hoe het kabinet het gat van 1 miljard in de begroting woensdag naar Brussel is gestuurd gaat dichten. Deze is ontstaan doordat in het zorgakkoord is afgesproken de nullijn in de zorg niet door te laten gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet goud

De prijsdaling van goud maakte op Ron Paul weinig indruk. In de jaren zeventig halveerde de goudprijs op een gegeven moment ook, om vervolgens te stijgen naar $850 per troy ounce. Volgens het oud-congreslid is de dollar het probleem, omdat de Fed maandelijks $85 miljard nieuw geld in de economie pompt en daarmee zorgt voor nieuwe bubbels.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs