EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3426 tot 3430
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Eurogroep buigt zich opnieuw over Griekenland: weinig hoop op doorbraak

De ministers van Financiën van de eurozone zitten vandaag opnieuw samen voor overleg over Griekenland. Dat er op de eurogroep een doorbraak zal worden bereikt over het sputterende noodprogramma, is zeer onwaarschijnlijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Onzekerheid erger dan slecht nieuws

De Brexit is nog steeds een belangrijke factor op de Europese markten. Er moet nog begonnen worden met onderhandelingen met de Europese Commissie, maar komt er ooit wel een deal met de EU? Economie-commentator Kees de Kort verwacht van niet.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

De 10 beste redenen om nu zilver te kopen

Zilver is goud met een turbo . Er was dan ook nooit een beter moment om zilver te kopen dan nu. Op de financiële markten zijn de ogen steeds gericht op goud. Maar in de schaduw van goud woont ook een edelmetaal dat de markten op zijn grondvesten kan doen daveren: zilver. Zilver heeft niet de kracht en macht van goud, maar er zijn voldoende redenen waarom het witte edelmetaal een perfect alternatief is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Bill Gates waarschuwt voor nieuwe vorm van terrorisme… en niemand die is voorbereid

De wereld wordt bedreigd door een nieuw soort terrorisme dat bovendien de potentie heeft om bijzonder veel schade aan te richten.

Dat heeft miljardair Bill Gates, één van de oprichters van het technologiebedrijf Microsoft, tijdens het World Economic Forum in Davos gezegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Goudprijs reageert positief op renteverhogingen

Je weet het nooit met goud, dat blijkt maar weer. Sinds de laatste renteverhoging van de FED op 14 december vorig jaar, is de goudprijs met ongeveer 7% gestegen. Wie had dat van tevoren gedacht?

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs