Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 34251 tot 34255
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Beleggen in de VS aan -99% korting?!

Beleggers zijn steeds op zoek naar de koopjes in de markt. De beurzen worden dan afgespeurd, in hun zoektocht naar de goedkoopste aandelen.

Helaas is dit niet zo simpel, er komen zoveel factoren bij kijken dat de kans op succes bijzonder klein is. Met alle gevolgen van dien voor de portefeuilles.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Enkele akelige cijfers over de evolutie van de Spaanse schulden

We trappen een open deur in door te stellen dat het niet goed gaat met Spanje. Het land scoort op alle gebieden slecht, met natuurlijk een uitschieter wat de werkloosheidsgraad betreft. Vooral de jeugdwerkloosheid baart de regering in Madrid grote zorgen.

Bron: iex.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

De Grote Dag voor Goud

Vandaag wordt de Grote Dag voor goud. Althans, dat voorspelde Deutsche Bank gisteren. En dat heeft alles te maken met de notulen van de laatste 'meeting of the cardinals' van de Amerikaanse centrale bank die vandaag gepubliceerd worden. DB-analist Xiao Fu legt een link tussen de goudprijs en de risicopremie op aandelen (equity risk premium of ERP).

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Recordvolume zilver verhandeld op de termijnmarkt

Op de grootste termijnmarkt voor zilver (COMEX) werd gisteren een recordvolume aan zilvercontracten verhandeld. Omgerekend was het totale volume gelijk aan 902 dagen aan wereldwijde mijnproductie van zilver. Op de termijnmarkt worden beloftes op levering van edelmetaal uitgeschreven, maar zelden vraagt men om fysieke levering.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

TA: koers Goud breekt belangrijke steun

De goudkoers heeft na een zijwaarts patroon van twee jaar een belangrijk steunniveau gebroken.

Goud heeft na zijn indrukwekkende opmars in het voorbije decennium de afgelopen twee jaar een zijwaarts koerspatroon neergezet. Toppen en bodems begonnen in elkaar over te lopen, waardoor een driehoeksformatie ontstond