EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34256 tot 34260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

De banken verdienden miljarden bij de daling van de goudprijs

De goudcrash kwam in feite niet als een verrassing. Diegene die de markten van dichtbij hadden gevolgd, hadden kunnen weten dat er een crash in aantocht was. De grote banken hebben de markt bespeeld en hebben hiermee miljarden dollars winst gemaakt. Het proces van onderdrukking van de goudprijs was al maanden aan de gang, het was enkel een kwestie van het juiste moment af te wachten om genadeloos toe te slaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

De ontkoppeling tussen goud en aandelen

De doorgaans sterk positieve correlatie tussen goud en aandelen is in negatief terrein gekomen. De scherpe prijsdaling van goud werd niet gevolgd door een soortgelijke daling op de aandelenmarkt. In de zomer van 2008 gebeurde hetzelfde, maar toen volgde enige maanden later een aandelencrash. Heeft deze grafiek voorspellende waarde?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

McDonald's Japan verhoogt prijzen

De fastfoodketen heeft in Japan haar prijzen opgeschroefd. Hamburgers en kaasburgers worden 20 tot 25 procent duurder, terwijl patat juist iets goedkoper wordt. De hogere prijzen moeten de winstgevendheid verbeteren, maar misschien speelt ook de inflatieverwachting een rol...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Dit is waarom de olieprijs daalt

Goud is niet de enige grondstof die onder druk staat. Ook de olieprijs kent een sterke daling de laatste handelsdagen. Er werd aangekondigd dat de strategische olievoorraden in de Verenigde Staten van Amerika zijn gedaald. Dit is meestal een positieve indicator voor de olieprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013

Europeanen plannen hun pensioen onvoldoende

Veel Europeanen hebben geen inzicht in het inkomen dat ze op hun oude dag zullen ontvangen. Ook is het grootste deel van hen niet voldoende op de hoogte van veranderingen binnen het pensioenstelsel van hun thuisland. Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit dat ieder zijn eigen financiële toekomst veiligstelt. Dit belang blijkt echter nog niet tot veel Europeanen door te dringen.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs