EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34266 tot 34270
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

'Plan Cyprus is blauwdruk'

Het reddingsplan voor Cyprus waarover maandag een akkoord is bereikt, is een blauwdruk voor het oplossen van problemen met banken in de eurozone. 

Ook andere landen moeten mogelijk hun bankensector hervormen. Dat zei eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem maandag tegen persbureau Reuters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

CPB ziet wereldhandel groeien

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

Dat is de sterkste toename van wereldwijde import en export sinds mei vorig jaar, zo meldde het Centraal Planbureau (CPB) maandag op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

'Investeer in wijn en goud'

Dat is de titel van een artikel in de jongste editie van Het Laatste Nieuws. Het is tevens het ietwat ongenuanceerde antwoord dat de journalisten formuleren op de vraag in de boventitel: 'Welke belegging is nog veilig na omstreden spaartaks in Cyprus?'

Veilig is in deze gedefinieerd als de koekjesdoos waar de Belgische staat nog niet met zijn vingers in zit. Over het spaarboekje zelf staat er in het artikel te lezen dat iedereen de spaarrekening als een 'ultraveilige' belegging beschouwt, maar dat de omstreden spaarheffing in Cyprus het tegendeel heeft bewezen. Er staat verder te lezen dat het spaargeld veilig is voor de overheid, maar dat intresten boven 1.880 euro wel belast worden.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Russische oligarch: “Denken jullie werkelijk dat ik gek ben?”

Terwijl de hele wereld met trillende handen uitkeek naar de voltrekking van het Grieks drama, bleef het in één hoek van Europa merkwaardig stil. De Russische oligarchen, toch vaak getipt als rechtstreeks betrokken partij in het hele gebeuren, zwegen in alle talen.

Iedereen had nochtans verwacht dat precies zij moord en brand zouden schreeuwen omdat hun geld werd aangeslagen. Dat was echter niet het geval en dat om een voor de hand liggende reden. Nogal wat oligarchen blijken zich tijdig uit de voeten te hebben gemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Cyprus is gered en de eurozone leeft nog

Cyprus is gered. De deal is tot stand gekomen na urenlange gespannen onderhandelingen tussen de Cypriotische President Nicos Anastasiades en de “trojka”, de hoge heren van de EU, de Europese Centrale Bank en het IMF. Deze reddingsoperatie lijkt niet geheel vrijwillig, aangezien de Cypriotische President uitriep “

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs