Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 34266 tot 34270
Bron: iex.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

De Grote Dag voor Goud

Vandaag wordt de Grote Dag voor goud. Althans, dat voorspelde Deutsche Bank gisteren. En dat heeft alles te maken met de notulen van de laatste 'meeting of the cardinals' van de Amerikaanse centrale bank die vandaag gepubliceerd worden. DB-analist Xiao Fu legt een link tussen de goudprijs en de risicopremie op aandelen (equity risk premium of ERP).

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Recordvolume zilver verhandeld op de termijnmarkt

Op de grootste termijnmarkt voor zilver (COMEX) werd gisteren een recordvolume aan zilvercontracten verhandeld. Omgerekend was het totale volume gelijk aan 902 dagen aan wereldwijde mijnproductie van zilver. Op de termijnmarkt worden beloftes op levering van edelmetaal uitgeschreven, maar zelden vraagt men om fysieke levering.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

TA: koers Goud breekt belangrijke steun

De goudkoers heeft na een zijwaarts patroon van twee jaar een belangrijk steunniveau gebroken.

Goud heeft na zijn indrukwekkende opmars in het voorbije decennium de afgelopen twee jaar een zijwaarts koerspatroon neergezet. Toppen en bodems begonnen in elkaar over te lopen, waardoor een driehoeksformatie ontstond

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Bijna 16 procent Nederlandse kantoren staat leeg

AMSTERDAM - Bijna 16 procent van de kantoren in Nederland stond eind 2012 leeg. De stijging van de leegstand van kantoorruimte was binnen een jaar bovendien nog nooit zo hoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

2 simpele redenen voor de daling van goud

Technisch gezien staat goud vlak voor een death cross. Dit wil zeggen dat het 50-daags gemiddelde door het 200-daags gemiddelde zakt. Meestal voorspelt dit een verdere daling van de prijs. Maar er zijn nog 2 simpele verklaringen voor de daling van de goudprijs volgens