EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34291 tot 34295
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Banken en politiek spelen 'balletje balletje' met de burger

Zou er ooit een dag komen dat, wanneer de stad Amsterdam haar rekeningen niet meer kan betalen, de eurozone in gevaar komt? Te gek voor woorden natuurlijk. Maar dat in het ministaatje Cyprus, met een economische omvang niet groter dan 0,2 procent van de eurozone, geen enkele bank mag omvallen bewijst hoe zeer de financiële en politieke wereld met elkaar vervlochten zijn. Cyprus krijgt de beloofde 10 miljard en het zelf leveren bedrag van 5,8 miljard euro is plotseling van tafel. Spaartegoeden boven 100.000 euro worden bevroren of onteigend voor de herkapitalisatie van de Bank of Cyprus.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Belgische werkgevers zetten privédetectives op personeel

Als werkgever in Belgie kan het zomaar zijn dat je een aanbieding ontvangt van een privédetective die zijn diensten aanbiedt om je personeel te schaduwen. Om negatieve berichten over je werknemer te verzamelen bijvoorbeeld, die de ontslagvergoeding omlaag kunnen brengen. Of om te controleren of je inkopers geen smeergeld aannemen van leveranciers en je personeel niet heimelijk voor concurrenten werkt. Dat blijkt uit een verslag van een Belgische Kamercommissie waarover de Vlaamse krant De Tijd bericht.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Cyprus wil goudmijnproductie opstarten

Cyprus gaat in eigen land intensief zoeken naar goud. De regering heeft veel nieuwe vergunningen uitgegeven aan exploratiebedrijven, die in totaal 140 km² gaan afzoeken naar goudreserves. Bij 2 gram per ton is een goudmijn economisch rendabel, zo denken analisten. Het opzetten van een goudmijn duurt doorgaans acht jaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Chris Martenson: Risico’s zijn vandaag groter dan ooit

Chris Martenson van Peak Prosperity zijn de marktrisico's vandaag groter dan ooit. De basis hiervan ligt in 1998, bij de redding van LTCM (Long-Term Capital Management) werd een Moral Hazard gecreëerd waarbij er aan de financiële instelling werd gezegd: als je groot genoeg bent, zullen we je komen redden. Ook na 2008 is er niets veranderd zodat de risico's vandaag groter zijn dan ooit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Wat moet u doen met uw spaargeld?

Al maandenlang zakt de spaarrente. Momenteel is de hoogste rente op een spaarrekening zonder beperkende voorwaarden nog geen 2,25%. Vijf jaar geleden was dit nog ruim 5%. De vraag is wat te doen met uw spaargeld?

Lees verder op blogspot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs