EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3431 tot 3435
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Rusland kocht in januari 31 ton goud

Rusland heeft in de eerste maand van het nieuwe jaar 31,1 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Russische centrale bank. Het land beschikt nu over een goudvoorraad van 1.645,37 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste goudvoorraden. De totale goudreserve staat tegen een waarde van $62,93 miljard op de balans en vertegenwoordigt daarmee bijna 16% van de totale reserves van de centrale bank.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Huizenprijzen nog niet hersteld van crisis

In grote delen van Nederland zijn de huizenprijzen zijn nog steeds niet hersteld van de economische crisis. Eind 2016 lagen de prijzen in grote delen van het land lager dan het niveau van 2008. In veel gemeenten rond het rivierengebied zijn woningen zelfs meer dan twintig procent in prijs gedaald, zo blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Het euroverhaal

In steeds meer Europese landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Italië, begint de politieke onzekerheid op te lopen. En hoe meer er getwijfeld wordt aan het euroverhaal, hoe slechter, zegt BNR-economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Goudprijs stijgt na renteverhogingen VS

De goudprijs gedraagt zich de laatste jaren anders dan wat je op basis van de gangbare economische theorieën mag verwachten. De laatste twee renteverhogingen van de Federal Reserve zorgden namelijk voor een flinke stijging van de goudprijs, terwijl een stijgende rente in veel economieboeken juist wordt uitgelegd als zeer negatief signaal voor goud.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Deze populaire jobs zullen binnen tien jaar (misschien) niet meer bestaan

Nogal wat 'trendwatchers' doen graag aan bangmakerij als het over technologische ontwikkelingen gaat. Zo konden we de afgelopen jaren meermaals paniekberichten lezen dat de automatisering en digitalisering de meeste van onze jobs bedreigen. Er zijn maar weinig jobs die volledig geautomatiseerd kunnen worden, sust Stijn Decock, hoofdeconoom bij VOKA.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs