Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 34311 tot 34315
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Dow Jones nog lang niet op nieuw record,… in goud

Een nieuw beursrecord is een feit

… schreef Nico Pantelis enkele uren geleden. En hij heeft gelijk, in nominale termen althans. Op dit moment staat de Dow Jones al bijna aan de 14.300 punten en staat de S&P 500 2,4 % hoger. Maar een nieuw record voor Dow Jones is nog veraf als je de waarde afzet tegen echt geld, in goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Invallen bij nieuw onderzoek naar oudste bank ter wereld

De Italiaanse justitie heeft in verschillende Italiaanse steden invallen gedaan in verband met een nieuw onderzoek naar handel met voorkennis bij de bank Monte dei Paschi di Siena. Dat maakte de Italiaanse justitie vandaag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Italië is Spanje niet… de situatie is veel erger!

De uitslag van de Italiaanse verkiezingen is nog altijd niet verteerd, zeker niet omdat Beppe Grillo voortdurend de aandacht blijft opeisen met gekke verklaringen. Op zich is dat niet zo vreemd, want Grillo profileert zichzelf natuurlijk als een komiek. Het probleem is echter dat zijn verklaringen wel gek maar niet echt komisch zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Organisator Miljonair Fair failliet

Het kan zijn dat luxedieren dit jaar niet meer terecht kunnen op evenement Masters of LXRY. Het bedrijf achter de exclusieve beurs, die voorheen de Miljonair Fair heette, is failliet. Dat maakte het bedrijf, Gijrath Media Groep (GMG) van mediaondernemer Yves Gijrath, dinsdag bekend.