Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 34341 tot 34345
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

China is nu de grootste markt voor smartphones en tablets

Volgens BusinessInsider is China Amerika voorbij gestoken als grootste afzetmarkt voor smartphones en tablets. Beide afzetmarkten maken het grootste deel uit van de wereld voor smartphones en tablets. De derde afzetmarkt, Groot-Brittanniƫ, heeft slecht een kwart van de gebruikers in deze landen.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Grenzen aan de groei van het internet

Je had het zelf kunnen bedenken: ook het internet kan niet blijven groeien.

Het dataverkeer groeit harder dan de infrastructuur en loopt spaak. EĆ©n expert denkt dat slimmer databeheer een oplossing kan zijn.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Heel veel inspanningen, bar weinig opgeschoten

De Algemene Rekenkamer onderzoekt de staatsgarantie van 5,7 miljard euro aan De Nederlandsche Bank (DNB). Die garantie maakt het mogelijk dat DNB winst op leningen uitkeert aan de staat, wat de overheid een meevaller oplevert van 3,2 miljard euro.

Een woordvoerder van de Rekenkamer bevestigt het onderzoek naar aanleiding van berichtgeving in het Financieele Dagblad.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Zilverprijs op belangrijk steunpunt aanbeland van $30. Koopkans?

De zilverprijs daalde afgelopen vrijdag tot een niveau van $29.80 per troy ounce. Een dergelijke zilverprijs is niet voorgekomen sinds augustus 2012. Het niveau van $30 per ounce is volgens technische analisten een belangrijk steunpunt voor de bullmarkt in zilver. De vraag is nu uiteraard of deze steun sterk genoeg is of dat de zilverprijs verder daalt. Vorige week was het in China Nieuwjaars vakantie en werd het duidelijk dat zij met hun groeiende koopkracht waarschijnlijk een bodem onder de zilverkoers vormen. Sinds maandag zitten de Chinezen weer volop in de markt en nu is het afwachten.

Bij The Silver Mountain heeft u nu de kans te profiteren van de huidige niveau's en om de zilverprijs te steunen! Volgens technische analisten staat zilver nu rond een belangrijk steunpunt en dit zou wel eens een mooie koopkans kunnen bieden. Voor meer informatie gaat u naar de website van The Silver Mountain.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Werkloosheid US kan weer oplopen tot 8 procent

De Fed leeft tussen hoop en vrees, waarbij de balans recent wat de economie betreft opnieuw richting hoop overhelt. Maar het zal nog moeten blijken dat die hoop gerechtvaardigd is. Het hete hangijzer van de werkloosheid raakt namelijk maar niet opgelost.

De centrale bank wil die werkloosheid terugdringen tot 6,5 % alvorens de % weer naar omlaag kan. De lat wordt daarbij (te) hoog gelegd, tenminste wanneer we een zopas verschenen rapport van Lombard Street Research doornemen. De opstellers van het rapport hebben er namelijk een hard hoofd in dat het objectief zal worden gehaald.