EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34341 tot 34345 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Goedkopere energie voor consumenten

De Nederlandse consument kan binnenkort een lagere energierekening verwachten. Tariefverlagingen kunnen de komende jaren voor een besparing van tientallen euro’s per jaar zorgen.

Lees verder op vergelijk2.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

'Groei blijft uit in meeste sectoren'

Ook 2013 wordt een zwaar jaar voor de horeca en de detailhandel. Groei zit er niet in voor deze sectoren, het wordt opnieuw een jaar van krimp, voorspelt ING Economisch Bureau in een kwartaalrapport.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

US Mint verkoopt steeds meer Silver Eagle munten

De US Mint heeft in april 4 miljoen Silver Eagle munten verkocht. Door de prijsdaling is de vraag explosief gestegen, want de munten zijn overal erg moeilijk te krijgen. Als de US Mint in dit tempo blijft produceren zal het oude record uit 2011 (het jaar waarin zilver naar $48 ging) overtroffen worden. Ook de goudverkopen lopen bijzonder goed, in 2013 werd er al 15,6 ton aan goud omgezet in muntstukken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Ook Amerikaanse aandelenmarkt blijft maar stijgen...

De S&P 500 index breekt records en nadert de 1600 punten. Gaat het dan echt zo goed met de economie? Niet als we de macro-economische cijfers uit de Verenigde Staten mogen geloven. Deze grafiek van Zero Hedge laat zien dat er een 'ontkoppeling' heeft plaatsgevonden in april.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Topman CME: "Mensen willen de goudcertificaten niet meer"

De topman van de CME, Terrence Duffy, zei tegneover Bloomberg dat men liever fysiek goud heeft dan afgeleide producten zoals goudcontracten en mijnaandelen. De vraag naar gouden munten was volgens hem groot, terwijl men papieren afgeleiden vaker links liet liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs