Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 34366 tot 34370
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Levenslessen van Charlie Munger

Charlie Munger heeft bijna alles meegemaakt in zijn leven. Op de leeftijd van 30 had zijn vrouw hem verlaten, stierf zijn zoon aan kanker en had hij slechts enkele honderden dollars. Maar Munger vocht terug en bouwde een fortuin op, hij herhuwde en heeft nu 8 kinderen. Op financieel gebied geeft Munger de levensles: bouw eerst een inkomen op, daarna komt de kapitaalwinst.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Bundesbank: Eurocrisis is nog niet voorbij

Jens Weidmann heeft bij de voorstelling van de resultaten van de Bundesbank laten weten dat in hun ogen de eurocrisis nog niet voorbij is. De Bundesbank heeft dan ook extra miljarden euro’s aan de kant gezet als extra buffer tegen verliezen bij de Europese Centrale Bank.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Grillo: 'Italië de facto al niet meer in de euro'

Volgens Beppe Grillo, de Italiaanse komiek wiens politieke beweging M5S tijdens de voorbije verkiezingen met 25% van de stemmen werd beloond, maakt zijn land ‘de facto’ geen deel meer uit van de eurozone.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Infographic: Hoe alles omhoog ging sinds maart 2009

En infographic van de Wall Street Journal laat zien dat aandelen, obligaties, olie en goud allemaal zijn gestegen in dollars. Maar hoe is dat mogelijk? Waar zijn dan de verliezen? Het geld is minder waard geworden...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Pensioenfondsen moeten in hypotheken

Pensioenfondsen zouden gestimuleerd moeten worden om in hypotheken te beleggen, zo meent Kees van Dijkhuizen van de bank NIBC. Door hypotheken van de balans te halen kunnen banken makkelijker kredieten verstrekken. Pensioenfondsen krijgen schuldpapieren met een beter rendement.