EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34371 tot 34375
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

'Grote vooruitgang in overleg over Cyprus'

Cyprus en de zogeheten trojka hebben flinke vooruitgang geboekt in het overleg over de redding van de eilandstaat. 

Cyprus en de zogeheten trojka hebben flinke vooruitgang geboekt in het overleg over de redding van de eilandstaat. 

Dat heeft minister Michael Sarris van Financiën zaterdag gezegd. Volgens hem kunnen de gesprekken mogelijk zaterdagavond tot een einde komen.

Sarris zei verder dat Cyprus een heffing overweegt van 25 procent op tegoeden hoger dan 100.000 euro van spaarders bij de Bank van Cyprus, de grootste bank van het eiland. De heffing op spaartegoeden is een van de belangrijkste punten in het overleg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

ECB dreigt krediethulp Cyprus op te zeggen

De Europese Centrale Bank dreigt de ELA-noodleningen aan de Cypriotische banken stop te zetten als de eilandnatie geen bailout krijgt van de eurozone en het Internationaal Monetair Fonds die de solvabiliteit van de instellingen garandeert. Dit meldt de ECB.

De ECB zegt het huidige niveau van ELA noodleningen aan het Cypriotische bankwezen te handhaven tot maandag 25 maart.

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Steeds meer privédetectives op de werkvloer

Werkgevers gaan steeds verder in het inschakelen van privédetectives om hun personeelsleden te bespioneren. Dat blijkt uit een verslag van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken over de wereld van de privédetectives, zo meldt de economische De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Cyprus toont duidelijk de barsten in de Europese vloer

Tot voor enkele weken leek het allemaal koek en ei: de centrale banken, met op kop de Fed, pompten massaal geld in de economie en joegen zo de beurskoersen door het plafond. Niets of niemand leek op korte termijn dit positief scenario te kunnen doorbreken.

De investeerders hadden echter de tail risks over het hoofd gezien. Die waren weliswaar wat kleiner geworden, maar daarom niet minder pertinent aanwezig. Cyprus toont duidelijk de barsten in de Europese vloer aan, het bouwwerk is op wankele grondvesten gebouwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Koersevolutie General Electric kan voorbode zijn van grote correctie op beurs van Wall Street

Tom McClellan van het McClellan Report wees gisteren in CNBC’s “Fast Money” op een opvallende correlatie tussen de koers van General Electric en de koersevolutie op de Amerikaanse beurzen. Traditioneel is dit aandeel een voorloper op de New York Stock Exchange.

Dat is niet onlogisch ook, want GE wordt algemeen beschouwd als een betrouwbare barometer van de Amerikaanse economie. Daarom is het opvallend dat de Dow Jones Industrial Average Index er in slaagde om nieuwe piekkoers neer te zetten, terwijl General Electric zich met lagere koersen moest tevreden stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs