EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34391 tot 34395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Hoezo, er is fysiek edelmetaal genoeg? Kronwitter waarschuwt voor grote vertragingen!

Laat u niets wijsmaken: de val in papiergoud is helemaal geen teken dat er genoeg fysiek edelmetaal te krijgen is! Dat horen we vandaag nochtans in heel wat mainstream media en van economen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

‘Er zal een tweede redding van Cyprus nodig blijken’

Een dezer dagen zal door Europa het licht op groen worden gezet voor uitbetaling van de eerste tranche van het steunpakket van 10 miljard.

Een dezer dagen zal door Europa het licht op groen worden gezet voor uitbetaling van de eerste tranche van het steunpakket van 10 miljard.

Maar het zal niet bij die 10 miljard blijven. Daar zijn deskundigen het over eens die de Cypriotische economie goed kennen en die aan het woord komen in de Griekse kwaliteitskrant Ekathimerini.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

De grootste fout van de centrale banken

Iedere keer je een ounce goud koopt, stem je tegen het huidige kapitalistische systeem. Iedere keer je goud koopt, vraag je om directe levering en werk je de papieren goudprijs tegen. Centrale banken dachten de vraag naar fysiek goud in de kiem te smoren door de goudprijs te drukken, maar niets is minder waar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Technische analyse: Verkoop staatsobligaties en koop goud

Volgens de RSI-index is goud momenteel aantrekkelijk geprijsd en zijn Amerikaanse staatsobligaties juist teveel gestegen. De RSI-index meet de snelheid en de omvang van een koersbeweging en heeft daarmee vaak een voorspellende waarde.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Fed en BoJ kopen 'teveel' schuldpapieren met QE

De Federal Reserve en de Bank of Japan halen de komende 12 maanden naar schatting $660 miljard meer schuldpapier uit de markt dan wat er verstrekt wordt door de Amerikaanse en Japanse overheid. De volledige schulduitgifte, plus nog een paar honderd miljard, wordt jaarlijks op de balans van deze centrale banken geparkeerd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs