EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34396 tot 34400
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

‘We beleven het begin van het einde van de Amerikaanse civilisatie’

GMO’s Jeremy Grantham herinnerde er ons vorige week aan dat beschavingen een beperkte levensduur hebben, ze bloeien op naar een piek om vervolgens langzaam maar zeker weg te glijden. O ja, Grantham berekende dat de gemiddelde levensduur van een beschaving gemiddeld 250 jaar duurt.

Bij UBS werd deze stelling bevestigd door de bekende analist Art Cashin, die in de US bekend staat om zijn spraakmakende standpunten. Cashin vreest dat we in de komende jaren – de exacte periode valt op voorhand moeilijk te bepalen – inderdaad onze beschaving zullen zien achteruitboeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Waarom een 'bank run' in Cyprus onvermijdelijk is

Het blijft dweilen met de kraan open. Vandaag in Cyprus, morgen elders

Het blijft dweilen met de kraan open. Vandaag in Cyprus, morgen elders

De oplossing die Europa en het IMF hadden bedacht om Cyprus te behoeden van het faillissement toont aan dat de bescherming van het spaargeld nog altijd een relatief gegeven is. Er wordt ons verteld dat ons geld veilig is tot 100.000 euro per rekening, maar weinigen vragen zich af waar dat geld dan wel vandaan zou moeten komen als er zich een nieuwe grote crisis zou aandienen.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

'Debat heffing spaargeld na overleg eurogroep'

Het parlement van Cyprus zal pas weer spreken over een eventuele heffing op spaartegoeden nadat de eurogroep zondag heeft overlegd over de financiële crisis in de eilandstaat. 

Dat heeft een Cypriotische parlementariër zaterdag gezegd. De ministers van Financiën van de eurolanden overleggen zondag verder over een oplossing voor de crisis in Cyprus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Wat u moet weten over de situatie in Cyprus

De kapitaalstromen in Cyprus zullen waarschijnlijk aan banden worden gelegd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

10 opmerkelijke feiten over water

Nederland was gastland voor de internationale viering van Wereldwaterdag (WWD), gisteren 22 maart. Dit jaar staat Wereldwaterdag in het teken van Water Samenwerking. Er is voor dit thema gekozen omdat 2013 door de VN is uitgeroepen tot het internationale jaar van samenwerking op het gebied van water. Kopstukken van de Verenigde Naties (VN), maatschappelijke organisaties (waaronder jongeren), regeringen en de private sector kwamen naar Den Haag om het belang van samenwerking op het gebied van water als fundament voor vrede en duurzame ontwikkeling te onderstrepen en bespreken. Schoon water staat hoog op de politieke agenda omdat het verschrikkelijk belangrijk is. Waarom? Zie hieronder 10 opmerkelijke feiten.

Lees verder op zilvervis.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs