EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34396 tot 34400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Rijkste man Afrika pompt miljarden in olie

De rijkste man van Afrika, de Nigeriaan Aliko Dangote, is van plan 8 miljard dollar (6 miljard euro) te investeren in een nieuwe olieraffinaderij in Nigeria, waardoor de raffinagecapaciteit van het land bijna wordt verdubbeld. Dat heeft hij dinsdag gezegd tegen persbureau Reuters.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

George Gero:

De afgelopen dagen heeft goud een grote duikeling gemaakt, waarbij het lijkt dat we nu de bodem hebben geraak van rond de 1380 dollar per troy ounce. Op de radio stations en economische rubrieken wordt door veel mensen geroepen dat de daling ten einde is en we weer verder omhoog kunnen gaan kijken. Maar niet iedereen denkt er zo over!

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Reclame doorspoelen wordt betalend

Het doorspoelen van de reclameblokken bij een opgenomen televisieprogramma wordt op termijn betalend. Dat leek de conclusie na een hoorzitting in het Vlaams parlement met de ceo's van mediagroepen en distributeurs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Beslaglegging van 1,8 miljard euro bij Japanse zakenbank Nomura

De Italiaanse autoriteiten hebben beslag gelegd op 1,8 miljard euro aan bezittingen van de Japanse zakenbank Nomura. Dat gebeurde in het kader van een onderzoek naar mogelijke derivatenfraude bij de Italiaanse Banco Monte dei Paschi di Siena, zo werd vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Jim Cramer: ‘Dit is de mogelijke reden voor de crash van goud’

Jim Cramer gaf tekst en uitleg op CNBC over de crash van de goudprijs. Cramer gaf aan dat margin calls wellicht aan de basis liggen van de versnelde prijsdaling, zoals we HIER ook al schreven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs