EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34401 tot 34405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Volgens deze 3 grafieken heeft Europa nog niets bespaard

hebben de Europese lidstaten sinds 2007 nog helemaal niets bespaard. Onderstaande grafieken tonen dit aan. De schulden blijven zich opstapelen in Europa, net als in de rest van de wereld. Natuurlijk, minder teveel uitgeven dan eerst voorzien wordt tegenwoordig al aanzien als besparen bij de huidige generatie politici.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Waarom zou de COMEX moeten crashen?

Vaak wordt geroepen dat er een short squeeze kan plaatsvinden op de COMEX, de plek waar contracten voor toekomstige levering van goud en zilver verhandeld worden. Er is namelijk niet genoeg goud en zilver aanwezig om alle contracten te dekken. Volgens de goudanalist van de Perth Mint hoeven we ons daar niet zo druk over te maken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Ontkoppeling aandelen en economische realiteit?

De aandelenkoersen in Europa blijven stijgen, terwijl de macro-economische cijfers afgelopen week sterk verslechterden. Waar is het optimisme op gebaseerd? Als we naar de afgelopen jaren kijken zien we dat aandelenkoersen en macro-economische data sterk gecorreleerd zijn. Voorspelt het een crash in aandelen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Bedrijven eurozone somberder over economie

Het vertrouwen van producenten in de eurozone is in april opnieuw verder afgenomen. Het consumentenvertrouwen nam wel licht toe. Dat blijkt uit cijfers van de Europese Commissie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Griekenland ontploft!

Terwijl de Nederlandse media doen geloven dat het allemaal reuze mee valt in Griekenland en vooral en alleen berichten dat de Griekse hervormingen op schema liggen ( zie hier), wordt er nergens gesproken over de werkelijke oorzaken en gevolgen van de crisis. Onderstaande beelden krijgt u niet te zien op het NOS/RTL journaal.

Lees verder op wordpress.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs