EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3446 tot 3450
Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

Documentaire: Death by China

Donald Trump won in november de verkiezingen met zijn belofte om werkgelegenheid terug te halen naar de Verenigde Staten. Volgens de nieuwe president hebben landen als China, Mexico en Duitsland te lang geprofiteerd van een goedkope munt, waardoor veel werkgelegenheid in eigen land verloren is gegaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

Lef is terug

Politiek en financieel is de onzekerheid groot in Europa. Toch verschenen gisteren goede cijfers over de inkoopmanagers in de eurozone. Zelfs BNR-macro-econoom Kees de Kort kan enig optimisme niet onderdrukken...

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

Economische sancties: gooit Rusland de handdoek in de ring?

Het zijn niet zozeer de financieel-economische Europese sancties tegen Rusland die onze Europese bedrijven schaden, maar de Russische tegensancties.

Op die manier hoopte het Kremlin voldoende weerstand op te wekken bij belangrijke industriële en agro-industriële drukkingsgroepen in Europa om de sancties te versoepelen. Dat plan is niet gelukt, maar heeft wel de politieke eenheid in Europa onder druk gezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

Eindelijk: zes centrale bankiers moeten voor rechtbank verschijnen

Bankiers, en zeker centrale bankiers, lijken nooit verantwoordelijkheid te moeten afleggen voor hun acties. Of ze nu risicovolle producten verkopen als veilig, de wereld in een depressie storten, inflatie creëren die de koopkracht van miljoenen spaarders wegvreet… ze komen er allemaal mee weg! Behalve in Spanje?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 februari 2017

8 zaken die je moet kunnen eens je dertig bent

Allison Kade van de financiële website LearnVest verzamelde acht dingen die iedereen zou moeten kunnen eens hij dertig is:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs