Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 3446 tot 3450
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Italiaanse regering wil twintig miljard euro uittrekken om banken te redden

De Italiaanse regering heeft maandag aangekondigd het parlement te zullen vragen de openbare schuld met twintig miljard euro te laten stijgen ter financiering van een mogelijke redding van de Monte dei Paschi di Siena (MPS) en andere banken in moeilijkheden.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Met 750 euro staat de Bitcoin koers op het hoogste punt sinds januari 2014. hoe nu verder?

What goes up must come down maar voorlopig lijkt de bitcoin rally van de afgelopen 14 maanden niet te stoppen. De koers passeerde eind vorige week de 750 euro, de laatste keer dat we in deze regionen zaten was in januari 2014 toen de koers piekte op 735 euro. Vlak daarvoor, in begin 2014, was de koers begonnen op een lange weg naar beneden vanaf 850 euro die uiteindelijk in januari 2015 zijn dieptepunt zou bereiken op 185 euro. Ik denk we dat het einde van deze rally voorlopig nog niet bereikt is en wel om 5 factoren: Onrust, behoefte, bekendheid,infrastructuur en kuddegedrag. Laten we eens verder kijken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Nieuw: Queenís Beast Griffin gouden munt

Hollandgold heeft met de Queen’s Beast Griffin een nieuwe gouden munt aan haar assortiment toegevoegd. Deze prachtige gouden munt is onderdeel van de nieuwe tiendelige Queen’s Beast serie van het Britse munthuis, de Royal Mint. Deze nieuwe reeks munten staan in het teken van de heldhaftige beelden die de wacht hielden bij de kroning van Queen Elizabeth II.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Vertrouwen in Amerikaanse media naar dieptepunt

Het vertrouwen in de Amerikaanse mainstream media is dit jaar naar een nieuw dieptepunt gezakt. Ondanks alle berichtgeving over valse nieuwssites is de meerderheid van de bevolking van mening dat de gevestigde media (televisie, radio en krant) niet te vertrouwen zijn. Een peiling van Gallup die eerder dit jaar gehouden werd laat zien dat slechts 32% van de Amerikaanse bevolking een redelijk groot vertrouwen heeft in hun berichtgeving.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Lijkt Oekraine crisis op vooravond Eerste Wereldoorlog?

Zijn er overeenkomsten tussen de crisis in Oekraine en de gebeurtenissen die vooraf gingen aan de Eerste Wereldoorlog? En welke lessen kunnen we trekken uit de geschiedenis? Deze vragen werden onlangs in Café Weltschmerz voorgelegd aan historicus Anton Kruft, voorzitter van de Stichting Studiecentrum Eerste Wereldoorlog.