EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34451 tot 34455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Ook Achterhoekse munt wil eigen koers varen

Ondernemer Antoinet van Helvoirt is een van de initiatiefnemers van een Achterhoekse munt. En ze staat niet alleen. Een groep regionale banken, burgemeesters en  ondernemers uit de Gelderse regio ziet het plan wel zitten. Als de munt er komt, moet het een volledige variant zijn op de euro, en geen sociaal ruilmiddel zoals die er al meer zijn in Nederland.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

De cijfers achter de goudcrash

De daling van de goudprijs gisteren gebeurde onder een groot volume en met enorme short-contracten die op de markt werden gegooid. De grote van de short-contracten is ongezien. Van een normale marktwerking is dan geen sprake meer aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Indiërs en Chinezen profiteren massaal van daling goudprijs

Afgelopen vrijdag zagen we al sterk verhoogde aankopen van fysiek goud uit Oosterse landen. Bij de crash van de goudprijs gisteren, zette dit proces zich verder. Indiërs en Chinezen liepen bijna letterlijk de deuren plat bij de lokale juweliers om goud te kopen aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

‘Margin calls hebben goud de nek omgedraaid’

De scherpe koersval bij het goud kan aan een aantal factoren toegeschreven worden, maar wat zeker een rol heeft gespeeld is het optrekken geweest van de margin calls. Daardoor werden heel wat beleggers gedwongen om de posities te sluiten, willen of niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Olieprijzen blijven dalen, Brent-olie onder kaap van 100 dollar

De daling van de olieprijzen wordt dinsdag voortgezet. De prijs voor de Noordzee-soort Brent kwam voor het eerst in tien maanden tijd onder de kaap van de 100 dollar uit. Zorgen over een afkoeling van de wereldeconomie en een afname van de vraag naar ruwe olie zetten de prijzen onder druk.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs