EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34466 tot 34470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Analist Société Générale: ‘Aandelen gaan crashen, hyperinflatie op komst’

De Franse Société Générale heeft wereldwijd zo’n 120.000 mensen in dienst en één van die werknemers is Albert Edwards. Deze analist verwacht dat er in de komende tijd veel zaken zullen gaan veranderen op een nogal negatieve manier. Albert ‘US housing market optimists are Nuts’ Edwards verwacht namelijk dat de aandelenmarkten flink zullen gaan dalen. De S&P500 staat momenteel nog

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Abenomics faalt: Japan kent grootste deflatie sinds 2010

, of wel de nooit geziene geldcreatie van de Bank of Japan onder leiding van Shinzo Abe, lijkt faliekant te falen. Na 6 maanden en een devaluatie van de Yen met 30 % heeft Abenomics nog niets bereikt (buiten stijgende beurskoersen). In plaats van inflatie te creëren, wordt de devaluatie alleen maar sterker.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Centrale banken stimuleren de aandelenmarkten

Bloomberg: “Central banks, guardians of the world’s $11 trillion in foreign-exchange reserves, are buying stocks in record amounts as falling bond yields push even risk- averse investors toward equities.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Steeds meer slechte leningen in Italiaanse banken

Italiaanse banken zagen het percentage slechte leningen op de balans in 2012 sterk toenemen. De Banca Monte dei Paschi di Siena zag het percentage ten opzichte van 2011 zelfs verdubbelen tot 4,5% en heeft inmiddels meer risico op deze leningen dan het kan dragen met haar eigen vermogen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Australië zet deel valutareserves om in Chinees schuldpapier

Australië en China zoeken toenadering, want de twee landen zijn goede handelspartners van elkaar. Ze willen niet alleen de handel bevorderen door de eigen valuta te gebruiken, ook willen ze meer investeringen in elkaars economieën mogelijk maken. China heeft Australië toestemming gegeven Chinese staatsobligaties te kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs