Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 34466 tot 34470
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Salarissen grote banken met 4 procent gestegen in 2012

De salarissen bij 's werelds grootste banken zijn vorig jaar met een kleine 4 procent gestegen, ondanks pogingen de loonstijgingen aan banden te leggen. Dat berichtte persbureau Reuters vandaag op basis van gegevens die het zelf heeft verzameld.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Waarde bitcoins stijgt naar recordniveau

De waarde van bitcoins - het alternatieve en digitale geldsysteem - is sinds het begin van dit jaar gestegen van $15 naar meer dan $45. Het digitale geld wint aan populariteit en vertrouwen nu steeds meer consumenten en bedrijven het zijn gaan accepteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Spanjaarden protesteren massaal tegen werkloosheid

In een zestigtal steden in heel Spanje zijn vandaag tienduizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de werkloosheid en de bezuinigingen van de regering van Mariano Rajoy. De manifestanten riepen ook op tot politieke hervormingen. De betoging was een initiatief van de twee grootste vakbonden.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Vooruitblik op de komende week van de goudmarkt

  Merrill Lynch: Goud zeker niet door de 2000 dollar grens voor 2015 »

Afgelopen week was een vlakke week voor de de handel in goud. Het edelmetaal sloot de week af op een koers die 1 dollar lager lag dan de beginstand van de week. Door mededelingen vanuit de FED, maar toch ook weer tegenvallende berichten vanuit Europa wist de prijs van goud zichzelf geen richting te geven. Ook de komende week zijn de meningen verdeeld, alsdus de wekelijkse survey van Kitco.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

Hoe je vermogen verdampt in staatsobligaties

Wie de afgelopen 52 jaar zijn vermogen zou beleggen in Amerikaanse staatsobligaties zou ruim 18x zoveel dollars hebben. Maar uitgedrukt in goud verloor je 59% van je vermogen! Het befaamde rente op rente effect verliest het van de geldontwaarding..