EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 346 tot 350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

China verlaagt importtarieven op 1.500 consumentenproducten

China gaat de importtarieven op bijna 1.500 consumentenproducten verlagen. De maatregel is onderdeel van de afspraken om de Chinese import te verhogen.

Het gemiddelde importtarief op deze producten gaat van 15,7 procent naar 6,9 procent, meldt het Chinese ministerie van Financiën. Dit is een daling van bijna 60 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil bitcoin gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van blockchain en crypto begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om bitcoin te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Wereld telt nieuw recordaantal miljardairs

De wereld telde vorig jaar 2.754 miljardairs. Dat betekende een toename met 15 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent Wealth-X. Opgemerkt wordt dat het aantal miljardairs op de planeet tot een nieuw recordniveau is gestegen. De vorige piek werd drie jaar geleden opgetekend. Toen konden 2.473 miljardairs worden geteld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Een absoluut record: Amerikaanse zakenman betaalt 60 miljoen euro voor een Ferrari 250 GTO

De Amerikaanse zakenman David MacNeil heeft 60 miljoen euro neergeteld voor een Ferrari 250 GTO. Dat is een bedrag dat miljardairs normaal betalen voor een privé-jet en een absoluut record voor een oldtimer. De wagen wordt dan ook vaak omschreven als de 'Heilige Graal' van sportwagens. Er werden er tussen 1962 en 1964 amper 36 van geproduceerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Merkel heeft plan voor hervorming eurozone en laat tijdens interview in haar kaarten kijken

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft in haar kaarten laten kijken over de hervorming van de eurozone. In een interview met de ‘Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung’ dient ze de Franse president Emmanuel Macron - die eerder al pleitte voor een sterke eurozone - van antwoord.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs