EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 346 tot 350
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Turkse artillerie stopt Syrische NDF militie in enclave Afrin

In de loop van de middag zijn Syrische NDF milities via de Al-Zearah grenspost de enclave Afrin binnengetrokken, naar verluidt om de lokale Koerdische strijders te helpen. De grenspost is door Turkse artillerie langdurig onder vuur genomen en volgens het Turkse persbureau Anadolu is de interventie daardoor op tien kilometer afstand van de stad Afrin gestopt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Aanbod in jobs in de cryptocurrency-industrie is in 2017 verviervoudigd

Het aanbod in jobs in de cryptocurrency-industrie is in 2017 verviervoudigd. Dat blijkt uit onderzoek van vacaturesite Indeed. Ook het aantal zoekopdrachten naar jobs in deze relatief nieuwe industrie is vorig jaar flink gestegen; een logisch gevolg op de recente ontwikkelingen op dit gebied.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Kapitaal vloeit van Goudmijnen naar Kobalt en Lithium

Grondstoffen waren zelden zo goedkoop ten opzichte van aandelen als vandaag. Maar binnen de grondstoffensector zijn er ook nog grote verschillen. Goudmijnen zijn al jaren uit de gratie bij beleggers en nu ook bij investeerders. Grondstoffen als Kobalt en Lithium zijn veel interessanter geworden.

In 2017 lag het bedrag aan overnames en fusies in de mijnbouwsector 15% hoger, maar het aantal transacties 6% lager. Dat wil zeggen dat er minder, maar grotere investeringen werden gedaan. Opvallend daarbij was dat de activiteiten bij de goudmijnen met 34% daalden en de bedragen met 13% afnamen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Llew Claasen (Bitcoin Foundation): Bitcoin stijgt nog dit jaar naar $40.000

Uitvoerend directeur van de Bitcoin Foundation, Llew Claasen, voorspelt dat de prijs voor 1 Bitcoin tegen eind 2018 zal stijgen naar $40.000. Dat is nog eens ongeveer een verviervoudiging ten opzicht van de koers van vandaag en een verveertigvoudiging ten opzichte van begin 2017.

Claasen waarschuwde echter ook! Hij ziet 90% van de cryptomunten falen. Dit komt omdat te veel beleggers te veel risico’s nemen. Ze storten zich op alle mogelijke cryptoprojecten maar zullen later ontdekken dat de meeste ‘scams’ zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Gaan we een dubbele bodem zien, of zelfs … erger?

De beursindexen hebben de laatste week een stevige heropleving gehad. De S&P500 ging van zijn bodem op 2535 maar liefst 200 punten hoger naar een mooie 2732 (op het moment van schrijven).

Echter is het niet meer dan normaal dat na zo een zware val een bepaald deel van die val in vrij korte tijd teniet wordt gedaan, en dat is dan ook exact wat we hier zien.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs