EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34501 tot 34505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Hoe zit het met het zilverfonds van de Belgische overheid?

Ik stootte op een reportage van 7 februari 2012, maar de vraag vandaag is in feite dezelfde als die van een jaar geleden: Hoe zit het met het zilverfonds van de Belgische overheid? In feite blijkt het zilverfonds een lege doos te zijn. Een fonds dat gespijsd zou worden met overschotten van de Federale overheid. Daar moeten we dus niet meer teveel van verwachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud ‘kust’ 1400 dollar

Het gaat nu bijzonder snel met de prijsdaling van de edelmetalen. De prijs van goud keldert vanmorgen opnieuw met 50 dollar per ounce, waardoor de barrière van 1400 dollar even geraakt werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Zilver opent -10% lager!

Er was in de voorbije dagen heel wat te doen over goud en de gigantische prijscorrectie van afgelopen vrijdag. Echter, over zilver bleef het redelijk stil. Dit kwam vooral omdat de zilverprijs nog redelijk standhield.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goudprijs maandag opnieuw flink omlaag

De goudprijs zet vandaag de daling van afgelopen vrijdag voort. Een belangrijk steunpunt is gebroken en veel stop-loss niveaus zijn geraakt. Daardoor werden veel nieuwe verkopen uitgelokt. Ook het GLD ETF verkoopt nu veel goud. Sinds december is er al 200 ton goud uit het fonds verkocht. Toch is het extreem druk in de goudhandel, vooral door beleggers die fysiek goud en zilver willen aanschaffen!

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Terwijl u sliep : de Burgers moeten NU de banken gaan redden

Terwijl u sliep : de Burgers moeten NU de banken gaan redden

Terwijl u sliep : de Burgers moeten NU de banken gaan redden

U was zeker niet naar Dublin afgelopen week om mee te praten over hoe het nu verder moet met de banken en de crash die steeds dichterbij komt. Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van Financiën en zijn aanwezige collega’s zijn het nog niet helemaal eens. Maar een zaak staat vast, de burgers gaan op afzienbare tijd de banken redden!  Nu heeft u dat er uiteraard graag voor over, want een stabiele bankenwereld overeind houden met de paar gespaarde centen waarover u al 6 verschillende soorten belastingen heeft betaald, dat geeft je het bekende warme gevoel van binnen. Kunnen de bankiers toch nog hun bonussen incasseren, eventueel als het ze wat te heet onder de voeten worden, zich schuil houden ( mede op advies van een meneer Dijsselbloem) , kortom welkom in de echte sociaal democratische wereld welke ons te wachten staat als wij niet tijdig trachten het tij nog te keren.

Lees verder op geennieuws.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs