EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34501 tot 34505
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

China en Brazilië verstevigen financiële band

China en Brazilië hebben een overeenkomst gesloten die beide landen over en weer de beschikking geeft over de valuta van de ander. Dat werd dinsdag bekendgemaakt op een economische conferentie van de zogeheten BRICS-landen, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Rutte: Uitspraken Dijsselbloem verstandig

Hoewel Mr. Europa Jeroen Dijsselbloem momenteel onder vuur ligt vanwege zijn uitspraken over de aanpak van de bankencrisis, blijft premier Mark Rutte vierkant achter de minister van Financiën staan.

Uw browser ondersteunt geen javascript of javascript staat uitgeschakeld. Hierdoor kunnen er cookies geplaatst worden waar u geen toestemming voor heeft gegeven.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Recessie Portugal wordt dieper dan verwacht

De recessie in Portugal zal dit jaar dieper zijn dan de Portugese overheid eerder had verwacht. De Portugese centrale bank rekent nu voor 2013 op een krimp van de economie met 2,3 procent, terwijl in januari nog werd gerekend op een teruggang met 1,9 procent, zo werd dinsdag gemeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Loonkosten Nederland derde hoger dan EU-gemiddelde

De loonkosten liggen in Nederland ruim 33 procent hoger dan gemiddeld in de Europese Unie. Een arbeider kostte een werkgever in ons land in 2012 gemiddeld 31,30 euro per uur.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Goudmijnproductie Ghana 16,7% hoger dan in 2011

De Ghanese goudmijnen wisten hun productie het afgelopen jaar flink op te schroeven. Over heel 2012 kwam er 4,2 miljoen troy ounce zuiver goud uit de grond, tegenover 3,6 miljoen in 2011. Ghana is de tweede grootste goudproducent van Zuid-Afrika en de zevende grootste ter wereld.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs