EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34521 tot 34525
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Nigel Farage: Get Your Money Out

In onderstaande video reageert Nigel Farage voor het eerst op de farce in Cyprus. Zijn statement is kort en bondig: 

Get Your Money Out en 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Goud na olie belangrijkste exportproduct VAE

Gouds was na olie het belangrijkste exportproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek goud in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor goud in de regio.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

US Mint verkoopt recordhoeveelheid Silver Eagles deze week

De US Mint verkocht afgelopen maandag een recordhoeveelheid van 638.500 Silver Eagles door de problemen in Cyprus. Net als er een run is ontstaan naar fysiek goud, is de vraag naar fysiek zilver mee geëxplodeerd deze week.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

China: symptomen financiële crisis

Net nadat de Chinese economie een rebound wist voor te leggen, dreigen er andere donkere wolken aan de horizon. China vertoont enkele gelijkaardige symptomen die Amerika in 2008 in een diepe financiële crisis heeft geduwd. Er duiken steeds meer alarmerende geruchten de kop op die de tweede grootste economie ter wereld zwaar kan aantasten zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Cyprus rekent op noodsteun uit Rusland

Cyprus hoopt een faillissement te voorkomen dankzij noodsteun uit Rusland. Het parlement in Nicosia weigert met de Europese spaardersheffing akkoord te gaan.

De Cypriotische president Nikos Anastasiades heeft zijn minister van Financiën naar Moskou gestuurd om te praten over de steun, schrijft het Financieele Dagblad .

Lees verder op elsevier.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs