EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34521 tot 34525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 14 april 2013

De Europese leugen in een Notendop

Bij de totstandkoming van de EU zijn -en worden- de mitsen en maren ondergeschikt gemaakt aan het idee van ‘één grote binnenlandse markt’. De totstandkoming van één grote binnenlandse markt ten faveure van alle Europese inwoners. Voor de bühne werd en wordt vooral en met klem gewezen op “nooit meer oorlog”, maar in realiteit gaat het natuurlijk vrijwel en uitsluitend om ‘die grote interne Europese markt’. Een publiek geheim.

Lees verder op nachthemel.nl
Geplaatst op: zondag 14 april 2013

Sociaal akkoord, problemen opgelost of niet?

We spreken af dat we blij, optimistisch en vrolijk zijn. De geest van beklemming is voorbij. Premier Rutte vindt dat we moeten ophouden met somberen. De afspraken met de werkgevers- en vakbondsvertegenwoordigers zijn in beton gegoten volgens minister Asscher. Wie wat dieper op de gemaakte afspraken ingaat ziet dat er eigenlijk niets is opgelost. Noodzakelijke vernieuwingen en hervormingen worden niet of nauwelijks in gang gezet en de overheidsuitgaven kunnen gewoon blijven groeien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 14 april 2013

Goud breekt negatief record na record

  Goldman Sachs: Goud eind van het jaar op 1550 dollar »

  Goldman Sachs: Goud eind van het jaar op 1550 dollar »

Ook de afgelopen week was een dramatische week voor de prijs van goud. Iedereen was ervan op de hoogte dat goud in een slechte periode zat, maar aan het eind van de afgelopen week ging het ineens heel erg hard. Goud eindigde de week op een koers van 1487 dollar per troy ounce, waardoor we in recordtempo dwars door de bodem van 1500 dollar heen schoten.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zondag 14 april 2013

'Griekenland dicht bij volgende hulpleningen'

Griekenland mag binnenkort rekenen op het volgende deel hulpleningen ter waarde van 10 miljard euro. 

Griekenland mag binnenkort rekenen op het volgende deel hulpleningen ter waarde van 10 miljard euro. 

De onderhandelingen tussen de Grieken en hun internationale geldschieters zijn zo goed als afgerond, zo meldt de Duitse krant Die Welt zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 14 april 2013

Zwitsers houden vast aan bankgeheim

Zwitserland is allerminst van plan om het bankgeheim af te schaffen. Dat liet president Ueli Maurer duidelijk verstaan in de krant Le Matin Dimanche, in een reactie op de Luxemburgse beslissing om daar het bankgeheim vanaf 2015 af te voeren.

Lees verder op tijd.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs