EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34531 tot 34535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

West-Europese beurzen voor 4de dag op rij hoger, durable goods remmen beurs van Wall Street af

Op de West-Europese beurzen kan de pret niet op, woensdag gingen de koersen al voor de 4de dag op rij hoger. De investeerders verrekenen al volop de mogelijkheid van een nieuwe renteverlaging door de ECB. Vanmiddag weten we of die er ook daadwerkelijk komt.

Ioan Smith, strategist bij Knight Capital Europe Ltd. in London, is verbaasd dat rente-optimisme zo groot is dat zelfs een tegenvallende Duitse IFO-index met de mantel van de liefde werd bedekt. Voorlopig wil niemand iets horen van slecht nieuws, het wordt telkens opnieuw naar de achtergrond geduwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Eindigt de eurocrisis in oorlog?

John Diks van gewoon nieuws schrijft een stuk over de crisis in Europa. Hij besluit met: Oorlogen in Europa zijn om mindere redenen gevoerd. Op zich heeft hij gelijk. Hoewel er momenteel nog helemaal geen aanleiding is tot een oorlog, eindigt een crisis veelal in een oorlog. Waarom zou het deze keer anders zijn? Hopelijk zal het zover niet komen en zal de politiek zegevieren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Aanschuiven bij de Perth Mint voor goud

Een ongewoon beeld bij de Perth Mint in Australië. De bevolking staat in lange rijen aan te schuiven om fysiek goud te kopen. Bij de opening van de Perth Mint stormde iedereen naar binnen, allemaal om goud te kopen, niet om goud te verkopen.

De verkoop van gouden munten steeg in Australië met 49 procent in het eerste kwartaal van 2013. Door de daling van de goudprijs verdubbelde het volume van de Perth Mint op een week tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Een bijna garantie op stijgende prijzen bij deze edelmetalen

Samen met goud en zilver zijn de prijzen voor platina en palladium mee onderuit gegaan de laatste weken. Maar de fundamenten voor deze twee edelmetalen ogen veel beter dan voor goud. Platina en palladium worden vooral in de auto-industrie gebruikt en het is deze sector die vooral in China een enorme boom kent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Goud naar $ 5.000 – maar nog weinigen zullen dan goud bezitten

Mark Mahaffey, medeoprichter van Hinde Capital, zegt dat er nog hyperinflatie aan komt in de Verenigde Staten en mogelijk nog andere landen zoals Japan en Europa. Goud zal de komende jaren ook nog naar $ 5.000 gaan, maar dan zullen er nog weinigen in de markt zitten na alle volatiliteit.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs