EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34531 tot 34535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Edelmetaal in discrediet?

Met de lancering van de permanente QE (opblazen van de geldhoeveelheid) werd het edelmetaal sinds september 2011 met interrupties voortdurend neerwaarts “bijgesteld” resulterend in een “down” van bijna 20% vanaf het hoogtepunt van $1.920. Goed, de stijging ging te snel maar de marktonrust gaf er wel aanleiding toe. De hoogste kwaliteitsaandelen daalden vervolgens gemiddeld met 40% en de juniors zelfs met ruim 60%. Het sentiment heeft zich nu tegen goud en zilver gekeerd in de veronderstelling dat na 6 keer rood op de roulettetafel ook de zevende keer rood moet zijn.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

EU bereidt bliksemsnelle greep op bankrekeningen voor

Lange rijen voor de PIN automaten op Cyprus tijdens de recente crisis. De EU bereidt in alle stilte voor de rest van Europa een vergelijkbare ingreep voor.

Lange rijen voor de PIN automaten op Cyprus tijdens de recente crisis. De EU bereidt in alle stilte voor de rest van Europa een vergelijkbare ingreep voor.

Om de bankencrisis in Europa niet op een totale crash te laten uitlopen bereidt de EU een bliksemsnelle greep op bankrekeningen voor. De toekomstige -misschien wel spoedige- bankenredding zal in één weekend worden verricht. Dit zal zo mogelijk in alle stilte gebeuren, zodat de bankrekeningenhouder pas op maandag doorkrijgt dat de EU geld van zijn rekening heeft afgeschreven.

Lees verder op ddww.info
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Fed-man Bullard wil geldpersen afremmen

St. Louis Federal Reserve Bank President James Bullard heeft zich vandaag duidelijk uitgesproken voor het afremmen van het qe programma van de Amerikaanse centrale bank. Bullard voegde daar wel nadrukkelijk aan toe dat hij in eigen naam sprak en niet voor de Fed als geheel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Le Soir weigert info 'Offshore leaks' aan justitie door te geven

De krant Le Soir is niet van plan in te gaan op de vraag van het Belgische gerecht om de bestanden die deel uitmaken van 'Offshore leaks' vrij te geven. Dat meldt de krant vandaag op haar website.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Grote EU-landen schakelen versnelling hoger voor uitwisseling bankgegevens

Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië starten een proefproject rond de automatische uitwisseling van de bankgegevens van hun onderdanen. Ze willen op die manier belastingontduikers makkelijker bij de kraag kunnen vatten en een blauwdruk op tafel leggen voor afspraken met nog meer landen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs