Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 34531 tot 34535
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

Meeste pensioenen in 5 jaar minder waard

De meeste pensioenfondsen in Nederland hebben de pensioenen de afgelopen 5 jaar slechts gedeeltelijk aangepast aan de inflatie, waardoor de sector gemiddeld 6,3 procent achterbleef op de prijsinflatie.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

Handelen in edelmetaalmijnen

Het beleggen in edelmetaalmijnen is voor velen zeer lucratief geweest de afgelopen jaren. Sinds de start van de goudbullmarkt hebben beleggers er geweldige rendementen mee behaald. Maar er is natuurlijk ook een keerzijde aan deze medaille. Met de volatiele edelmetaalmijnen kan geld gewonnen, maar ook flink geld verloren worden, getuige ook de resultaten van de edelmetaal competitie de afgelopen jaren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

Bijna helft woningverkopen VS 'problematisch'

Uit een rapport van RealtyTrac blijkt dat er op veel verkochte woningen in de VS een verlies genomen werd. De hypotheeksom van deze woningen was gemiddeld $81.000 hoger dan de verkoopprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

En daar is de bodem! #goud #goudmijnaandelen

Seeking Alpha vermoedt dat we nu stilaan de bodem hebben bereikt voor goud en goudmijnaandelen. Het ziet verschillende signalen die daar op wijzen. Er zijn verschillende indicatoren die kunnen wijzen dat een bodem in de maak is, volgens SA vallen deze nu allemaal samen, een situatie die zich niet dikwijls voordoet.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

Vijf aandelen droegen een derde van Dow Jones rally

Slechts vijf aandelen droegen een derde van de totale rally van de Dow Jones index. IBM was alleen goed voor 942 punten stijging tussen maart 2009 en nu. De Wall Street Journal maakte er een interactieve grafiek van.