Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 34546 tot 34550
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Benzine weer boven de 1,7 euro per liter

Benzine en diesel worden morgen opnieuw duurder. De benzineprijs gaat zelfs boven de 1,7 euro per liter. Dat is van oktober vorig jaar geleden. Dat blijkt vandaag uit een mededeling van de federale overheidsdienst economie.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Valutaoorlog; winnaars en verliezers

De Britse zakenbank HSBC kwam woensdag met een interessanteinfographic over welke landen al dan niet actief bezig zijn met hun munt te devalueren. Wie doen er mee aan de valutaoorlog? The ‘usual suspects’ als de Japanse Yen, Zwitserse Franc en de Venezolaanse Bolivar noteren ook in dit overzicht erg hoog, terwijl de euro maar ook de Noorse en Zweedse kroon erg laag staan. En wat gebeurt er als men niet actief ingrijpt ? Zie de koers van de Zweedse kroon ten opzichte van een mandje van globale valuta

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Rajoy’s Popular Party meest corrupte partij van Spanje

De corruptometer laat zien welke politieke partij, aangemoedigd door de acties van hun leiders, zich bezig houdt met omkoping, verduistering, uitvluchten, leugens, oplichting, belastingfraude en het witwassen van geld.

Bron: spitsnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Nederland weer in recessie

Een somber beeld werd vanmorgen geschetst tijdens de persconferentie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) over de huidige economische situatie van ons land. Opnieuw is Nederland in een recessie beland. Over het hele jaar 2012 was er sprake van een krimp van 0,9 procent. Het is de derde keer in vijf jaar dat Nederland in een recessie zit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Verkiezingsoverwinning Berlusconi zou ramp voor Italië betekenen

In Europa wordt met angst en beven uitgekeken naar de data 24 en 25 februari, de dagen waarop de Italianen naar de stembus trekken om een nieuwe regering te kiezen. Een verkiezingsoverwinning van Silvio Berlusconi zou niet meer of niet minder dan een ramp voor Italië betekenen.

Berlusconi, die al 3x premier was, zal waarschijnlijk opnieuw doen wat hij in het verleden telkens heeft gedaan. De Italianen mogen zich aan belastingverlagingen verwachten, waarbij de omvang van de werking van de staat in aanzienlijke mate zal worden teruggeschroefd.