Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 34571 tot 34575
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Tien regels voor beleggers van Bob Farrell

Bob Farrel presenteert een lijst van tien regels die de belegger moet onthouden om succesvol te zijn op de beurs. Het lijken open deuren, maar slechts weinig beleggers weten de daad bij het woord te voegen. Bijgevoegd zijn een aantal interessante grafieken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Amerikaanse banksector 170 % van bbp

The Huffinton Post laat weten dat de totale grote van de Amerikaanse banksector 170 % van het Amerikaanse bbp bedraagt. Dit is veel groter dan werd aangenomen. Ze komen aan dit percentage door de strenge globale boekhoudregels in acht te nemen in plaats van de Amerikaanse boekhoudregels.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Nieuw-Zeeland volgende kandidaat ‘Currency Wars’: “Kiwi-dollar moet worden gestopt”

In ‘Currency Wars’ zijn er winnaars en verliezers, hoewel het onderscheid tussen beiden niet altijd even makkelijk te maken is. Kan iemand een winnaar worden genoemd die er in slaagt om de eigen nationale munt bij wijze van spreken de strot om te wringen?

Enfin, niemand wil in het kamp van de verliezers zitten, ook Nieuw-Zeeland niet. De gouverneur van de Nieuw-Zeelandse Reserve Bank Graeme Wheeler haalde gisteren zwaar uit naar de speculanten met een forse uitspraak als “the kiwi is not a one-way bet”.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Vooral jonge bouwers hebben problemen om huis te financieren

Vooral de jongere generatie heeft het moeilijk om de financiering van een woning rond te krijgen. Dat blijkt uit de resultaten van een studie in opdracht van Woningen Blavier bij een representatieve steekproef van 600 Belgen met concrete plannen om te bouwen, verbouwen of te kopen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Column Kees de Kort | Ben to the rescue

"Is het wel verstandig om het keihard zo te zeggen? Wat gaat er gebeuren als ze van de één op de andere dag stoppen en is het niet verstandiger om het langzaam af te bouwen? Er is in ieder geval discussie over het besluit", legt De Kort uit."Aangezien de financiële markten in het verleden alle ballen op Ben Bernanke hebben gestopt en er nu een koerswijziging kan komen, wordt iedereen nerveus. Want we kijken niet naar de economische realiteit, maar naar Ben Bernanke."