EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34571 tot 34575
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

JP Morgan vrijgesproken van koersmanipulatie zilver

Reuters is JP Morgan vrijgesproken van zijn aanklacht tot manipulatie van de zilverprijs. Volgens de rechtbank werd wel aangetoond dat JP Morgan in staat is om de zilverprijs te manipuleren, maar werd niet bewezen dat JP Morgan effectief de prijzen heeft beïnvloed om er zelf voordeel uit te halen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Cypriotische bankenbelasting voorspelt onheil voor obligatiebezitters

De Cypriotische bankenbelasting voorspelt onheil voor obligatiebezitters, zo waarschuwt Barclays. Ze kan namelijk het voorspel vormen van een nieuwe aanpak van de Europese schuldencrisis, waarbij de obligatiebezitters uiteindelijk niet meer gespaard zullen worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

De EU en de euro zijn failliet

Met het recente ‘reddingsplan’ voor Cyprus heeft de EU in Brussel definitief haar brevet van onvermogen afgegeven. Kleine spaarders mogen het gelag betalen voor het megalomane gedrag van banken. Ze mogen 6,9 procent afdragen over hun spaartegoed tot 100.000 euro. Daarboven is het tarief 10 procent.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Solden bij goudmijnaandelen: je hoeft er niet van te houden…

In een wereld waar bijna alle activa alleen maar lijken te stijgen, ook diegene die jarenlang werden gemeden als de pest, blijven de goudmijnaandelen fors achter. De voorkeur voor goudmijnaandelen heeft niets te maken een persoonlijk statement, maar is gewoon een hard feit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Dexia brengt België alsnog in de problemen

Het plan van de Belgische regering om de kapitaalverhoging die bij Dexia werd doorgevoerd, bij de Belgische staatsschuld te tellen, wordt door Europa getorpedeerd. De kapitaalsinjectie van 2,9 miljard euro moet ingeschreven worden in de begroting 2012.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs