Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 34591 tot 34595
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Column Kees de Kort | Woonakkoord is echt he-le-maal niks

De Kort: "Waarom gaan die mensen in Den Haag niet een paar weken op vakantie? Dan doe ze niks in plaats van iets slechts.

Bron: fondsnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Optimix verkoopt al zijn goud

De Amsterdamse vermogensbeheerder Optimix heeft al zijn goudposities verkocht. Dat liet het bedrijf woensdag weten.

Optimix belegde vanaf 2008, toen de goudprijs hard begon te stijgen, 5 tot 10 procent van zijn beheerd vermogen in het edelmetaal. Dat kwam neer op een totaal van 70 tot 140 miljoen euro.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Tegendraads Patagonia promoot verantwoord kapitalisme

Met een campagne die in de herfst moet starten wil Patagonia het economisch systeem en de ideeën over commercieel succes volledig veranderen. Het outdoorkledingmerk wil zijn commercieel succes niet langer meten aan het verkopen van meer en meer producten, en is op zoek naar een nieuw bedrijfsmodel. Vincent Stanley, woordvoerder van Patagonia, vertelt: ‘We willen een heleboel mensen bij elkaar krijgen om te bediscussiëren hoe een verantwoorde economie, die niet is gebaseerd op consumptie, eruit zou moeten zien.’

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop goud

In Houston is een nieuwe wet aangenomen die mensen verplicht om bij de verkoop van goud een vingerafdruk, een portretfoto en een foto van het goud in kwestie achter te laten bij de koper. Deze nieuwe administratieve rompslomp moet ervoor zorgen dat het voor criminelen lastiger wordt goud te verkopen. Tegelijkertijd vormt het een aanslag op de privacy van de mensen die hun goud verkopen en brengt het extra administratieve rompslomp met zich mee.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Akkoord woningmarkt: veranderingen koopmarkt op een rij

Partners Privacy Home Koopwoningen nieuws Woningakkoord 2.0 - Verplicht aflossen is niet meer zo verplicht Hypotheek verplicht aflossen BTW-tarief renovatiewerkzaamheden