EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34596 tot 34600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Goud is en blijft een veilige haven

De Federal Reserve heeft dan wel aangegeven dat ze tegen het einde van het jaar quantitative easing willen stoppen of afbouwen, mogelijk is dit een verbale tactiek om de goudprijs naar beneden te krijgen. Eerst zien en dan geloven. De balansen van de centrale banken liegen er niet om, deze blijven in stijgende lijn. Vroeg of laat zal de goudprijs zich aanpassen aan deze evolutie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

'De verdiensten van het kapitalisme zijn ongeëvenaard. Verdedig het dan'

Als wie niet links stemt kan tegenwoordig beter aan de antidepressiva gaan. De vrije markt, het winstmotief en het kapitalisme worden immers door academici, de media en films als Avatar of Wall Street steevast afgeschilderd als boemannen. Volgens Luke Johnson van de Financial Times is er dan ook hoge nood aan betere vertegenwoordigers van de economische vrijheid.

‘Het huidig systeem is te kapitalistisch en daarom faalt het' is de slogan waarrond intellectuelen, de media en andere opiniemakers zich scharen. In die stelling zitten echter enorme gaten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Siemens schrapt meer dan 3.000 banen

Het Duitse concern Siemens gaat in zijn industriedivisie meer dan 3.000 banen schrappen. Dat heeft afdelingshoofd Siegfried Russwurm vandaag meegedeeld in Hannover. Er zijn geen signalen dat België getroffen zou zijn, zegt een woordvoerster van Siemens in België.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Vergeet Bitcoin, hier komt OpenCoin!

Je kan geen financiële website meer opendoen of je leest wel het volgende verhaal over Bitcoin. Bij Slim Beleggen hebben we de Bitcoin artikels proberen te beperken tot een absoluut minimum (namelijk één). De reden hiervoor is simpel: we zitten niet in Bitcoin, dus heeft het weinig zin om erover te schrijven voor onze lezers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

India kocht vorig jaar 864 ton goud

India kocht vorig jaar 864 ton goud

India kocht vorig jaar 864 ton goud

India heeft in 2012 zes procent meer goud gekocht dan een jaar eerder. Volgens de World Gold Council kocht India 864 ton aan goud, waarvan 552 ton in de vorm van juwelen. Gouden sieraden worden in India niet alleen gezien als een cadeau, maar ook als een vorm van vermogensbehoud. Men hoeft er dan ook niet lang over na te denken om een stapel roepies, die door inflatie ieder jaar minder waard zijn, in te wisselen voor wat fysiek goud.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs