Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 34596 tot 34600
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Vanaf 2014 wordt nieuwbouw 8.500 euro duurder

De normen voor nieuwbouw worden strenger. In 2014 daalt het maximaal toegelaten E-peil, een maatstaf voor energie-efficiëntie, van E70 naar E60. Bovendien moeten nieuwe woningen een minimale hoeveelheid hernieuwbare energie produceren. Dat leidt tot meerkosten, voor een halfopen bebouwing van 175 m² circa 8.500 euro, meldt de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) onder meer in Het Laatste Nieuws.

Bron: hypotheekvinden.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Zes op de tien Nederlanders wonen in een woning waar een hypotheek op zit

Bijna zes op de tien Nederlanders wonen in een woning waar een hypotheek op zit. Een derde woont in een huurhuis via de vrije markt. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, de databank van de Europese Unie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Rick Rule: ‘Goud staat voor een gigantische bounce’

Rick Rule, manager van Sprott Global, gaf tekst en uitleg over de sell off in goud op CNBC. Voor Rule ziet de technische situatie er niet goed uit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Fed: mogelijk eerder stoppen met stimulering

WASHINGTON - Het Amerikaanse stelsel van centrale banken moet misschien al stoppen met het huidige stimuleringsprogramma, voordat er een duidelijke verbetering is opgetreden op de Amerikaanse arbeidsmarkt. 

Dat blijkt uit woensdag gepubliceerde notulen van de tweedaagse vergadering van het beleidsmakende orgaan van de Fed.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Bezuinigingen sleuren Europa in recessie

Volgens de laatste statistieken over de economie in de eurozone lijkt de crisis, in tegenstelling tot wat politieke leiders de laatste tijd beweerden, nog lang niet voorbij.

In de Europese pers wordt de achteruitgang toegeschreven aan het bezuinigingbeleid dat in de meeste landen gevoerd wordt. Sommige media vinden dat het roer om moet.