EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34601 tot 34605
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Grafieken die het einde van de stijging inluiden

We zitten momenteel op een moeilijk moment als belegger. De markten willen duidelijk hoger, maar de angst neemt toe. Dit komt voornamelijk door externe factoren dan de gezondheid en de prestaties van de bedrijven. Maar als je als belegger begint te twijfelen, heb je nog steeds een houvast aan grafieken. Deze grafieken duiden echter op het einde van de recente rally.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Amerikaanse aandelen staan voor een uitbraak door de 3e top

De S&P 500 heeft een 3e grote top bereikt. De eerste top werd gevestigd in maart 2000 rond 1.550 punten vlak voordat de dotcom-bubbel uiteen spatte. De tweede top werd gevestigd rond hetzelfde niveau in oktober 2007, vlak voor de financiële crisis. En nu staat de S&P 500 weer aan hetzelfde niveau. Maar deze keer zien de markten er veel gezonder uit. Derde keer, goede keer vraagt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

De seizoensgebonden evolutie van goudmijnaandelen duidt op nieuwe stijging

Goudmijnaandelen bewegen meestal ook in seizoensgebonden patronen. Hoewel de seizoensgebonden prestatie van de goudmijnaandelen een secundaire drijvende kracht is, valt het toch op dat de goudmijnaandelen de sterktes en de zwaktes van het goud volgen. En de goudmijnaandelen staan, net als goud, voor een nieuwe stijging in hun seizoensgebonden prestaties zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Banken en politiek spelen 'balletje balletje' met de burger

Zou er ooit een dag komen dat, wanneer de stad Amsterdam haar rekeningen niet meer kan betalen, de eurozone in gevaar komt? Te gek voor woorden natuurlijk. Maar dat in het ministaatje Cyprus, met een economische omvang niet groter dan 0,2 procent van de eurozone, geen enkele bank mag omvallen bewijst hoe zeer de financiële en politieke wereld met elkaar vervlochten zijn. Cyprus krijgt de beloofde 10 miljard en het zelf leveren bedrag van 5,8 miljard euro is plotseling van tafel. Spaartegoeden boven 100.000 euro worden bevroren of onteigend voor de herkapitalisatie van de Bank of Cyprus.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Belgische werkgevers zetten privédetectives op personeel

Als werkgever in Belgie kan het zomaar zijn dat je een aanbieding ontvangt van een privédetective die zijn diensten aanbiedt om je personeel te schaduwen. Om negatieve berichten over je werknemer te verzamelen bijvoorbeeld, die de ontslagvergoeding omlaag kunnen brengen. Of om te controleren of je inkopers geen smeergeld aannemen van leveranciers en je personeel niet heimelijk voor concurrenten werkt. Dat blijkt uit een verslag van een Belgische Kamercommissie waarover de Vlaamse krant De Tijd bericht.

Lees verder op baaz.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs