EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34606 tot 34610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Vraagprijs 50% huizen minstens 1 keer verlaagd

Vrijwel de helft van alle huizen die te koop staan is al minstens één keer in prijs verlaagd.

Vrijwel de helft van alle huizen die te koop staan is al minstens één keer in prijs verlaagd.

Van bijna een kwart van alle woningen (23% om precies te zijn) is de vraagprijs zelfs al minimaal twee keer verlaagd. Van 9% (één op de elf te koop staande woningen) is de prijs al drie keer of meer verlaagd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

India kocht vorig jaar 864 ton goud

India is een belangrijke speler in de goudmarkt. In de Indiase cultuur speelt goud een veel grotere rol dan in de onze en daarnaast heeft het land een gigantische populatie. De Indiërs kochten in 2012 gezamenlijk 864 ton goud, zes procent meer dan een jaar eerder.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Bitcoins in prijs gehalveerd tot $130

De prijs van Bitcoins is in een dag tijd gehalveerd van meer dan $260 naar minder dan $130. Is de bubbel gebarsten of is dit gewoon een correctie die lang op zich liet wachten?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Grootbanken zijn gevaarlijker dan ooit

‘Het gevaar in de vorm van de grootbanken is nog altijd aanwezig en groter dan ooit. Europa moet deze sector van nieuw kapitaal voorzien, herstructureren en indien nodig banken sluiten.’ Dat zei Christine Lagarde, topvrouw van het IMF, vandaag in een speech in New York.

Christine Lagarde, de voorzitster van het IMF, sprak woensdagmiddag in New York. Volgende week start de jaarlijkse vergadering van het IMF in Washington.

Lees verder op buzzbookmarks.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Monsanto: “Het monster van Frankenstein”

Onlangs heeft president Barack Obama een wet (#HR 933) getekend die erop neerkomt dat biotechbedrijven, zoals het Amerikaanse “Monsanto” in de toekomst juridisch niet meer vervolgd kunnen worden. Hiermee krijgen Monsanto en collega-bedrijven zoals DuPont, Syngenta AG en Bayer, in de VS dezelfde status als de farmaceutische industrie, die al vanaf de begin jaren 50 immuun zijn voor rechtsvervolging. Met de handtekening van de Amerikaanse president op zak krijgen deze landbouwreuzen een vrijbrief om door te gaan met het aanplanten en verkopen van genetisch gemanipuleerde zaden en gewassen, zonder het risico te lopen dat zij juridisch aangepakt of vervolgd kunnen werden als achteraf blijkt dat het consumeren van deze genetische gemanipuleerde gewassen desastreuze gevolgen heeft voor de consumenten.

De Russische autoriteiten hebben een voorlopig importverbod afgekondigd van door Monsanto genetisch gemodificeerd GMO-maïs (Genetically Modified Organism). Dit omdat een Franse studie door de universiteit van Caen heeft aangetoond dat GMO-maïs gelinkt is aan het ontstaan van kanker. Het resultaat van de door deze universiteit uitgevoerde studie toont keihard aan, dat ratten, die gedurende 2 jaar lang gevoed werden met genetisch gemanipuleerd Monsanto-maïs (NK603), veel meer tumoren ontwikkelden en pathologische afwijkingen, dan ratten in een testgroep, die niet-gemodificeerde maïs te eten hadden gekregen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs