EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34611 tot 34615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Eric Sprott verkoopt zilver en koopt zilvermijnen

Volgens INK Research heeft de Sprott Physical Silver Trust de laatste weken voor $ 46 miljoen (Canadese) aan fysiek zilver verkocht. De verkoop gebeurde in verschillende kleinere transacties. Het fonds heeft een marktkapitalisatie van zo’n $ 1,3 miljard. Sprott kocht met de opbrengst voor een groot deel aandelen van zilvermijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Daar gaan we weer: Griekenland en Cyprus hebben meer hulp nodig

Vorige week schreven we al over puntje 31: de schuld van Cyprus heeft verdere herstructurering nodig. Vandaag zegt Moody's dat de eurogroep inderdaad niets heeft opgelost. Leuk die liquiditeitssteun, maar aan de solvabiliteit is niets verbeterd. Om de schuld ook maar iets van houdbaar te maken zal de officiële sector een bijdrage moeten leveren. Daar bedoelen ze mee:de eurozonelanden. Bovenop onze 536 miljoen. We zullen dus een gedeelte van de leningen niet met rente terugkrijgen. Moody's verwacht dat de Cypriotische economie ernstig ontwricht zal raken en met minimaal 12% zal zijn gekrompen tegen 2015. Nee, neem dan Griekenland. Die zijn hard bezig een overschot te halen op de begroting voor rentelasten. Mochten ze dat het hele jaar volhouden, dan is men van plan daar ook weer de hand op te houden naar de eurozone. Schuldreductie was al toegezegd bij het behalen van de doelstellingen, maar de Griekse MinFin Stournaras mikt nu op een drastische vermindering van de schuldenlast. En waarom ook niet? Je moet schieten, anders kun je niet scoren.

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Recordaantal Amerikaanse huishoudens aan de voedselbonnen

Chart of the Day

Chart of the Day

Zero Hedge. Het aantal huishoudens in de Verenigde Staten dat gebruikt maakt van voedselbonnen is gestegen naar 23.087.886. Dat komt neer op een kleine 48 miloen Amerikanen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Zilver: gelijkenis met de jaren ’70 is treffend

De daling van de zilverprijs, samen met de goudprijs, is in feite niet meer dan de volgende fase in het consolidatieproces, dat zegt BullionStreet.

De daling van de zilverprijs, samen met de goudprijs, is in feite niet meer dan de volgende fase in het consolidatieproces, dat zegt BullionStreet.

De huidige gang van zaken is enrom gelijkaardig aan de situatie in de jaren '70 toen de zilverprijs ook een lange consolidatie kende, waarna een forse stijging volgde. Na de consolidatie ging de zilverprijs parabolisch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Gartman over goud: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Dennis Gartman, editor van de The Gartman Letter, kwam vanmiddag op CNBC zijn visie geven over de mokerslagen die aan het goud werden uitgedeeld. ‘Iedereen rondom mij is aan het panikeren, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Posities in goud worden zonder enige limiet de deur uitgezwikt’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs