EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34621 tot 34625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

IMF-topvrouw:

IMF-baas Christine Lagarde roept de eurozone op schoon schip te blijven houden in de financiële sector en indien nodig sommige banken te sluiten. "De prioriteit moet zijn om het bankensysteem te blijven opkuisen, door te herkapitaliseren, te herstructureren en, indien nodig, door sommige banken te sluiten", aldus Lagarde tijdens een persconferentie in New York.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Kamer schrikt van nieuw vleesschandaal

Geschrokken reacties woensdag in de Tweede Kamer nadat bekend werd dat er een grote hoeveelheid rundvlees van de markt wordt gehaald omdat er vermoedelijk paardenvlees in is verwerkt. PvdA, D66 en de Partij voor de Dieren stellen vast dat het vertrouwen van de consument met dit nieuwe voedselschandaal wederom een gevoelige knauw kijgt. Marianne Thieme (PvdD) gaat donderdag een Kamerdebat aanvragen.

Thieme noemt de verdachte partij er niet zomaar eentje. „Dit is echt kolossaal: 50 miljoen kilo vlees, hoeveel maaltijden zijn dat wel niet. Hoe ga je dat opsporen?” Ze wil een debat omdat dit is gebeurd onder het oog van de toezichthouder, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), die geen idee heeft van de herkomst van het vlees. „Dit is geen incident, maar het zoveelste voedselschandaal.” Zij wil dat bekend wordt gemaakt waar het vlees naartoe is gegaan.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Bitcoin-koers hart onderuit na nieuwe piek

De koers van de virtuele munt bitcoin heeft woensdagavond een stevige tik gekregen nadat de munt eerder op de dag naar een nieuw recordpeil van 266 dollar was gestegen.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

S&P ziet toekomst van Cyprus rooskleuriger in

Standard & Poor's (S&P) heeft zijn beoordeling van de vooruitzichten voor Cyprus verhoogd van negatief naar stabiel. De rating voor de kredietwaardigheid van het land blijft CCC. Dat maakte de kredietbeoordelaar vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Haruhiko Kuroda: ‘We hebben vandaag alles gedaan wat we voorlopig moeten doen’

Bank of Japan Gouverneur Haruhiko Kuroda kwam vandaag verslag uitbrengen over zijn tot dusver aangekondigde acties. Daarmee anticipeerde ongetwijfeld op de kritiek die hem op de G-20 meeting van volgende week ongetwijfeld te wachten zal staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs