EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34621 tot 34625
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Recordboete wegens handel met voorkennis

Financiële consultingmaatschappij CR Intrinsic, een filiaal van het fonds SAC Capital, stemt in de Verenigde Staten in met een recordboete van meer dan 600 miljoen dollar wegens handel met voorkennis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Het grote plan: goud vloeit van beleggers naar centrale banken

In februari werd er enorm veel geld onttrokken van de goud-ETF's, het meeste sinds januari 2011. Beleggers die via ETF's investeerden in een stijging van de goudprijs verkochten deze ETF's uit schrik dat de goudprijs nog verder zou dalen. Op hetzelfde moment blijven de centrale banken goud kopen. Zou dit onderdeel zijn van

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Gratis beurstips van ‘Beurs.com’

'Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Een aandeel om voor altijd bij te houden

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Kijk op de week

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

Deze week wil ij eens kijken naar de beurzen. In Amerika wordt record na record gebroken door de Dow Jones. Om het moment van schrijven staat de brede en belangrijkste index, de S&P 500, ook aan de deur te kloppen voor een nieuw record. Maar in Europa zijn we nog lang niet zover. Hoewel de Duitse DAX het niet slecht doet, staan indexen zoals de CAC 40 en de Eurostoxx 50 nog heel ver verwijderd van hun vorig record. Kijk maar naar onderstaande grafiek.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Portugese ambtenaren op straat tegen besparingen

In de straten van Lissabon hebben vandaag duizenden Portugese ambtenaren betoogd tegen het besparingsbeleid, dat de Portugese regering onder toezicht van de Europese Unie en het IMF voert. Ze hekelen vooral de intentie van de overheid om personeel via vrijwillig vertrek te laten afvloeien.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs