Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 34621 tot 34625
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Goudprijs zakt en bereikt death cross formatie

De goudprijs blijft maar dalen en heeft inmiddels een death-cross formatie neergezet. Dat betekent dat het 50-daags gemiddelde lager staat dan het 200-daags gemiddelde, een fenomeen dat volgens sommige technische analisten zeer negatief is. Het recente verleden wijst uit dat de goudprijs zich goed staande heeft weten te houden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

EU-akkoord over meer begrotingscontrole

BRUSSEL - Er is een Europees akkoord over meer begrotingscontrole vanuit de Europese Commissie op de lidstaten.

Het Europees Parlement, de EU-lidstaten onder voorzitterschap van Ierland en de Europese Commissie zijn het woensdag eens geworden over het zogenoemde 'two pack'.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Nog geen herstel in zicht voor bedrijfsleven

Dat blijkt woensdag uit de resultaten van de Conjunctuurenquête Nederland (COEN), een gezamenlijk conjunctuuronderzoek van de Kamers van Koophandel, VNO-NCW, MKB Nederland, Centraal Bureau voor de Statistiek en Economisch Instituut voor de Bouw.

In het eerste kwartaal van 2013 staan alle indicatoren diep in het rood. De verwachting voor de omzet belandt op het laagste niveau van de laatste 3 jaren, terwijl ook een forse afname van de werkgelegenheid wordt voorzien. Daarnaast zijn de verwachtingen van ondernemers voor de export somber.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Amerikaanse bedrijven steeds vaker belaagd door internetpiraten

Tientallen Amerikaanse bedrijven zijn de afgelopen dagen het slachtoffer geworden van een hackerscollectief uit Oost-Europa. Onder andere Facebook en Apple zijn betrokken partij. In sommige gevallen waren de gevolgen voor de bedrijven en de eindgebruikers schijnbaar te verwaarlozen, maar de aanvallen tonen duidelijk aan hoe broos de beveiliging op het net is en hoe groot de gevaren zijn die om de hoek loeren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

'36 Miljard euro illegaal weggesluisd uit Rusland'

MOSKOU - Ruim 36 miljard euro is in 2012 illegaal uit Rusland weggesluisd. Meer dan de helft van het totaalbedrag werd door een kleine groep mensen naar het buitenland overgeboekt.

Dat blijkt uit een studie van de Centrale Bank in Rusland waarvan de resultaten woensdagmiddag worden gepubliceerd, meldde de Russische krant Vedemosti dinsdag.