EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34631 tot 34635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Wall Street schrikt van Boston

De effectenbeurzen in New York zakten maandag aan het eind van de handelsdag dieper weg, nadat nieuws naar buiten kwam over explosies bij de marathon in Boston. Eerder op de dag zorgde afnemende groei van de Chinese economie al voor een negatieve stemming. Het was de slechtste handelsdag van het jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud en Zilver prijs worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door goud gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot goud te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is goud geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. Goud is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Howard Ward over goud: ‘Gooi de koffer maar vol!’

Howard Ward van GAMCO liet op CNBC duidelijk verstaan dat, indien beleggers geloven dat de Fed & Co nog doorzetten met QE, dit hét moment is om positie in te nemen in goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Eric Sprott verkoopt zilver en koopt zilvermijnen

Volgens INK Research heeft de Sprott Physical Silver Trust de laatste weken voor $ 46 miljoen (Canadese) aan fysiek zilver verkocht. De verkoop gebeurde in verschillende kleinere transacties. Het fonds heeft een marktkapitalisatie van zo’n $ 1,3 miljard. Sprott kocht met de opbrengst voor een groot deel aandelen van zilvermijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Daar gaan we weer: Griekenland en Cyprus hebben meer hulp nodig

Vorige week schreven we al over puntje 31: de schuld van Cyprus heeft verdere herstructurering nodig. Vandaag zegt Moody's dat de eurogroep inderdaad niets heeft opgelost. Leuk die liquiditeitssteun, maar aan de solvabiliteit is niets verbeterd. Om de schuld ook maar iets van houdbaar te maken zal de officiële sector een bijdrage moeten leveren. Daar bedoelen ze mee:de eurozonelanden. Bovenop onze 536 miljoen. We zullen dus een gedeelte van de leningen niet met rente terugkrijgen. Moody's verwacht dat de Cypriotische economie ernstig ontwricht zal raken en met minimaal 12% zal zijn gekrompen tegen 2015. Nee, neem dan Griekenland. Die zijn hard bezig een overschot te halen op de begroting voor rentelasten. Mochten ze dat het hele jaar volhouden, dan is men van plan daar ook weer de hand op te houden naar de eurozone. Schuldreductie was al toegezegd bij het behalen van de doelstellingen, maar de Griekse MinFin Stournaras mikt nu op een drastische vermindering van de schuldenlast. En waarom ook niet? Je moet schieten, anders kun je niet scoren.

Lees verder op daskapital.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs