Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 34646 tot 34650
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

CEO van Titan lacht Frankrijk uit in zijn gezicht

Titan is een wereldbedrijf. Titan is de enige onderneming die wielen en banden ontwerpt, test en produceert zowel voor de landbouw, bouw, bosbouw en mijnbouw. In een brief van de CEO van Titan aan de Minister van Industriële vernieuwingen wordt het Franse industriële beleid met de grond gelijk gemaakt.

How stupid do you think we are? zegt Maurice M. Taylor. Jullie willen een discussie opstarten, maar wij zijn diegene die geld heeft, de vakbonden hebben slechts de steun van de Franse regering. Een Franse boer wil enkel de goedkoopste banden, hij interesseert zich niet of die banden uit Frankrijk of China komen. De Franse industrie is gedoemd om te verdwijnen als er niets veranderd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Grieken staken massaal tegen bezuinigingen

ATHENE - De Grieken worden woensdag geconfronteerd met een massale staking die grote delen van het openbare leven stillegt. 

Ambtenaren, leraren en de medewerkers van de spoorwegen hebben het werk neergelegd uit protest tegen het bezuinigingsbeleid van de regering en de sterk toegenomen werkloosheid.

Bron: uvenium.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Bedrijfsleven steeds somberder over werkgelegenheid

Het niet-financiële bedrijfsleven is somber over de werkgelegenheid. Het aantal ondernemers dat verwacht hun personeelsomvang in te krimpen, is in ruim drie jaar niet zo groot geweest. Vooral in de bouw zijn de ondernemers somber. Dit blijkt uit de Conjunctuurenquête Nederland over het eerste kwartaal van 2013.

Bron: uvenium.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Een op de drie bedrijven verwacht minder te investeren in 2013

Bijna één op de drie Nederlandse bedrijven denkt in 2013 minder te investeren dan in 2012. Vooral woningbouwcorporaties en makelaars voorzien een krimp van hun investeringen. Dit blijkt uit de Conjunctuurenquête Nederland over het eerste kwartaal van 2013.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

'Crisisheffing mogelijk strijdig met Europees recht'

De 16 procent crisisheffing die werkgevers over het in 2012 verdiende fiscale loon van hun werknemer moeten afdragen aan de Belastingsdienst is mogelijk in strijd met het Europees recht. "Uit een uitspraak die het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden vorige week heeft gedaan in een door KPMG Meijburg & Co aangespannen procedure blijkt dat de Nederlandse crisisheffing mogelijk in strijd is met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens", zegt Robert van der Jagt van KPMG Meijburg & Co.