EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34646 tot 34650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Europa moet zich opmaken voor stevige hervorming van de bankensector

De groei van de wereldeconomie zal dit jaar niet versnellen omdat herstel in Europa en Japan uitblijft. Dat heeft directeur Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vandaag gezegd tijdens een persconferentie in New York. Ze denkt dat de groei niet veel hoger zal zijn dan vorig jaar. De organisatie komt over een kleine week met nieuwe groeiramingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Mark Weisbrot: rationele oplossing is uit eurozone stappen

Mark Weisbrot is een Amerikaans econoom die voor het Center for Economic and Policy Research werkt. Volgens hem is de enige rationele oplossing voor landen als Cyprus, Spanje, Portugal en Italië het verlaten van de eurozone om terug een eigen monetair en fiscaal beleid te voeren. DeWereldMorgen.be had een interview met hem.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Japan zet edelmetalen in vuur en vlam!

Dan Norcini is een trader die een sterk trackrecord heeft opgebouwd van zijn voorspellingen in goud, zilver en andere grondstoffen. Volgens Norcini zitten we nu in eenzelfde situatie waarbij de zilvermarkt meer dan 500 % steeg en de goudmarkt bijna 200 %. Aanzet zijn de acties van de Bank of Japan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Jouw banktegoed kan ook in beslaggenomen worden

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

IMF-topvrouw:

IMF-baas Christine Lagarde roept de eurozone op schoon schip te blijven houden in de financiële sector en indien nodig sommige banken te sluiten. "De prioriteit moet zijn om het bankensysteem te blijven opkuisen, door te herkapitaliseren, te herstructureren en, indien nodig, door sommige banken te sluiten", aldus Lagarde tijdens een persconferentie in New York.

Lees verder op demorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs