EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 34646 tot 34650
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Productie Nederlandse industrie zakt weer in

De Nederlandse industrie heeft in januari 3 procent minder geproduceerd dan een jaar eerder. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag bekend.

Die forse krimp volgt op de groei met bijna 1 procent die in december werd genoteerd. De achteruitgang kwam vooral door de aardolie-, chemische, rubber- en kunstofindustrie, waar 3 procent minder werd geproduceerd dan in januari 2012. In december ging de productie in die branche nog met 6 procent omhoog.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Woning huren populairder dan huis kopen

Of het nu komt doordat bewoners minder kopen of juist meer huren is niet helemaal duidelijk. In elk geval is het een unicum in 27 jaar tijd dat het aantal kopers ten opzichte van het aantal huurders gelijk is gebleven. De jarenlange trend dat het aantal huiseigenaren harder groeide dan het aantal huurders is dus eindelijk doorbroken.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

EU ziet aanpak werkloosheid als prioriteit

Het aanpakken van de hoge werkloosheid moet een 'bijzondere prioriteit' zijn van landen. Dat zijn Europese leiders donderdagavond overeengekomen. Daarmee lijkt de Europese Unie de noodzaak tot bezuinigen iets te versoepelen.

"Het aanpakken van de werkloosheid is de belangrijkste maatschappelijke uitdaging waar wij mee geconfronteerd worden", stellen de regeringsleiders en staatshoofden in een gezamenlijke verklaring.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Is er een LIBOR-schandaal gaande in de goudmarkt?

Vorig jaar barstte er een groot schandaal los waarbij verschillende banken de korte termijn rente, LIBOR, beïnvloeden in hun eigen voordeel. Door deze manipulatie werden investeringen voor miljarden verkeerd berekent. Volgens de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Spanjaarden mogen niet meer uit hun huis gezet worden!!

Schoolkinderen in Griekenland onwel door honger “Vetgemeste” bankiers houden goedkoop geld voor zichzelf Ons belastinggeld gaat rechtstreeks naar de bankiers Na 23 jaar Borm Festiviteiten is het doek gevallen. “Multinationals vragen 300 euro maandloon in Griekenland” Gratis cursus troonswisseling Nederlander is de EU inmiddels meer dan beu Europarlement wil alle pornografie op internet verbieden. Zorgt VN voor openbaarheid van ‘t VS-fascisme? Bakkers en bankiers Zij wel: Tienduizenden Bulgaren de straat op Does Coming Euro Banknote Betray Hand Of The Illuminati? VS graait in internetgegevens van EU burgers op Amerikaanse servers Totaal overbodig, een wereld van verdeel en heers. Henry Kissinger: “Als je de oorlogstrommels nu niet hoort ben je doof!”

De aanval op de Staat der Nederlanden en Beatrix geopend.

Lees verder op anarchiel.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs